You're like the summer and rain, in winter and pain

Varje söndag säger jag till mig själv att jag ska skärpa mig. Att jag ska ta igen allt plugg i veckan, sluta röka och vara gladare. Det har aldrig fungerat. Det blir samma sak varje vecka. Dagen börjar bra, men fram mot eftermiddagen känner jag att jag verkligen inte orkar.
Är trött på samma jävla visa, så nu gör jag uppror mot mina vanor. Imorgon slutar jag röka. Punkt. Ni får säga precis vad ni vill om det, men jag har bestämt mig på riktigt nu. I helgen ska jag umgås och ha kul med mina vänner och försöka få någon läxa gjord i alla fall.

Jag ska fan klara av det här, det är ju bara gymnasiet, eller hur? Efter det blir det folkhögskola, om jag kommer in det vill säga. Och om vi alla (ni vet vilka ni är) kommer in på samma, kommer jag åtminstone få några fler underbara år med er. Det kommer vara fantastiskt!

Jag vill tillägga att jag nog måste vara den enda i hela Sverige som tycker om den nya chokladen, ni vet "Sensation - Yoghurt & Raspberry"? Gotta love it. Det är ni andra som har dålig smak, inte jag. 

Blir förövrigt tydligen ingen spelning i november, om jag inte lyckas övertala mina lärare. Men vi har ju åtminstone julkonsert, lucia, musikal och student kvar! Plus caféer i vår. Det är ju alltid något, eller hur?
xoxo

Kommentarer
Postat av: Niklas

Keep up the good fight!



Yes! folkis it is! :D se till att komma in nu så ska vi spela tillsammans :D

2009-11-11 @ 23:01:13
URL: http://myspace.com/cvetkovski
Postat av: nalex

ja hah!

hihii jag ska göra mitt allra värsta!

oj bästa menade jag såklart.. :D

2009-11-11 @ 23:08:28
URL: http://msvicious.blogg.se/
Postat av: Klara

go nadja! <3

2009-11-12 @ 22:40:46
URL: http://klarissan.webblogg.se/
Postat av: nalex

hihi

2009-11-13 @ 18:08:12
URL: http://msvicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0