I MISS YOU. LOVE

Pillis maskerad var förvövrigt awesome. Dansade bugg med Noah, det var sjukt roligt.
Och grattis till Pillis som fyllde tjugo igår! Älskar dig.

Idag har jag jobbat. Är sjukt trött, så ska sova om en stund.
Imorgon blir det AF, ev lunch med mamma och sen jobb igen.

Kollade precis väderprognosen för de kommande två veckorna, och det börjar gå uppåt! På fredag kommer det vara +5! Jag är glad. Förhoppningsvis försvinner vintern snart och snabbt. Vårkänslor som fan när man ser bilden nedan.

Är förövrigt sjukt sugen på att flytta till Australien atm. Dock blir det i vilket fall London först. Men någon gång inom de kommande åren ska jag bo i Australien. Skulle vara så jävla grymt

Dags att ta igen massa förlorad sömn sen i helgen. Nightie.



source: weheartit

PS. filmen 21 är sjukt bra

MISFIT

Var ute och firade Kenya igår med Amanda och Marielle. Det var jävligt roligt. Var på Harry B James och den baren är pretty damn awesome!
Ikväll ska jag på Pillis 20årsfest! Lilla älsklingen fyller tjugo imorgon, så det firas med maskerad! Jag ska vara Katy Perry.. Vet inte om det kommer några bildbevis dock.

Bilderna nedan säger allt just nu.
xx


FUCKING LOVELY



source: weheartit

I SHOULD KNOW

Har precis sett klart på Paranormal Activity 2. Tänkte egentligen äta kladdkaka till den, men med brist på ingredienser blev det glass med chokladsås istället. PA2 var rätt bra, man fattade första filmen lite bättre. Men slutet på första filmen kommer egentligen inte förens i slutet på andra filmen. Förvirrande, jag vet. Men det är så jag ser på det.

Sitter i mitt nystädade rum, vid datorn (uppenbarligen) och dricker varm choklad och äter pizzatoast. Life's good. Räknade alldeles nyss och det är 45 dagar kvar tills premiären av Tomorrow When The War Began! Längtar som in i helvete.

Om ca sju timmar måste jag upp och iväg till vuxenpsyk. Ska vara där halv nio.. Fyfan. Men börjar bli lite seg nu, så ska äta klart, ta en cigg och duscha. Sen är jag redo för sängen!
xx

THERE'S ACTUALLY NO WORDS FOR THIS, BUT I'LL DO MY BEST

Jag har precis fått reda på att en av mina favoritserier, i bokväg, ska bli film. Tipsade om den i ett tidigare inlägg. Bokserien är Imorgon när kriget kom. Filmen har premiär i Sverige den 8 april, på min namnsdag. Och jag är så lycklig att det inte går att beskriva. Ringde precis Sarah och grät av lycka i telefonen. Så glad är jag.

Har spanat in the cast för filmen och är nöjd, oväntat nog! Såg trailern också, och det verkar ju som att den är fruktansvärt grym. Så den 8 april vet jag vad jag gör!

Var även inne på sf.se och såg att X-men: First Class kommer ut i juni, Pirates Of The Caribbean kommer ut i 3D i maj och den amerikanska versionen på Låt Den Rätte Komma In kommer också ut  i april. Alltså, biovår for sure?

Ville bara dela med mig av min lycka. Ni får tycka att jag är löjlig eller whatsoever, I really couldn't care less. xx


I ALMOST GAVE A FUCK

Ännu en dag har passerat utan produktivitet från min sida.
Har i princip spenderat kvällen (vaknade halv sex lol) med att läsa Imorgon när kriget kom-serien av John Marsden (som är grym och rekommenderas till ALLA), varit med Pillis och spanat in tutorials, pratat med Sarah och rökt. Det är väl det jag har gjort idag. Inte speciellt intressant, jag vet.

Imorgon blir det däremot lite fart på mig. Ska till AF på dagen, kolla om mamma vill äta lunch, ta en sväng förbi skolan och på kvällen ska jag träffa gänget. Har saknat dem så sjukt mycket, insåg det nu.
Det blir nog en bra dag.

I veckan styrs det även vuxenpsyk, bibliotek, förhoppningsvis träffa Madde och ja. Pillis fyller tjugo på söndag, så på lördag är det maskerad! Ska bli spännande. Jag ska troligtvis vara Katy Perry eftersom att temat är kända karaktärer. Får se om jag ångrar mig under veckan. Har ni några förslag får ni jättegärna säga till!

Nu ska jag få i mig något att äta och därefter blir det en cigg. Och antagligen lite mer läsning om jag känner mig själv rätt. xx

DAY TWENTYFIVE

Min favorithögtid skulle jag nog säga är halloween eller valborg! Har egentligen ingen favorit sådär, men det är väl de jag föredrar.

Igår blev det MP med Pillis, Jessie, Angelina och resten av folket. Det var helt okej. Kom hem tre imorse och somnade sex. VÄRT.

Nu har jag precis lagat och ätit middag och ska börja göra mig redo inför kvällen. Ska nämligen fira min kära bror Thomas som fyller tjugo idag! Det blir nog trevligt.
Har lite funderingar som jag ska dela med mig av senare också.
But for now xx

DAY TWENTYFOUR

Mitt favoritprogram. Måste nog säga att det är Skins. Dock är det en serie, men det borde väl klassas som program?
Jag älskar Skins, som säkert många av er har märkt. Orsaken till varför jag älskar det är för att det är rätt realistiskt, humorn är sjuuk och intrigerna är bra. Plus att det utspelas i England (är verkligen en sucker för brittiska). Nejmen, det är svårt att förklara varför man älskar det och verkligen fastnar. Men jag rekommenderar verkligen den serien till ALLA!

Några fler serier jag ska passa på att rekomendera är Misfits, How I Met Your Mother, Gossip Girl, Freaks And Geeks, L Word, Dexter och Heroes. Alla är sjukt bra, dock på olika sätt.

Idag har jag inte gjort så mycket förutom att hjälpa Christian i tvättstugan. Tänkte egentligen bege mig till AF, men hann inte. Så det får bli på måndag! Fick kallelse från vuxenpsyk igår och jag har tid på onsdag. Känns inte helt OK. Ikväll kommer Niklas och Frida hem. Och tills nästa vecka är alla mina vänner hemma. Lyckan går inte att beskriva.

Ikväll vet jag inte riktigt vad för sorts äventyr det bjuds på, men något måste hända. Annars ska jag styra ett eget äventyr! Nejmen, lol. Haha. Har förövrigt läst ut tre av böckerna jag lånade häromdagen. Behöver typ gå tillbaka och låna fortsättningen på en av serierna jag läser som är så sjukt bra. Finns dock inte att köpa någonstans, men ska försöka hitta dem på Tradera. Där kan man alltid fynda!

Nu ska jag fixa lite hemma innan det blir tvättstugan igen. Ha en trevlig kväll! xx

DAY TWENTYTHREE

Har varit lite seg med uppdateringen så kör en till.

Just nu är det Brand New - Jesus. Så sjukt bra. Min ultimata depplåt atm. Dock finns det många låtar som får mig att gråta, antingen för att jag känner igen mig, för att den är "nostalgi" eller för att den bara är för bra.
Jag hoppas verkligen att ni antecknar om det här, det är ju så otroligt viktigt och intressant! Precis som mitt liv. Lol.




PS. Min musiksmak äger.

DAY TWENTYTWO

Okay, I'm just gonna skip this part.

Nejmen, ärligt. Tänker oftast negativt. Det är det jag kan uttrycka mig om. Lol.

Var precis hos Christian och såg Buried med honom och hans flickvän Nicole. Sjukt mysigt. Vi åt blåbärsmuffins. VÄRT. Buried var förövrigt rätt bra, förutom slutet. Vet inte om jag hatar det eller älskar det. Lutar mer åt hatar.
Har läst ut två av böckerna jag lånade igår. Så sjukt bra bäcker, måste hitta fortsättningen typ imorgon.

Nu är det dock antagligen dags för sömn. xx

I'M A SHADE TOO PALE FOR HANDSOME

Dagen blev inte riktigt som jag planerat.. Gick upp halv åtta för att dudesen som skulle fixa vattnet skulle komma då. Dock var min syster hemma, så hade inte behövt gå upp. Aja. Var sjukt trött eftersom att jag hade sovit fyra timmar. Låg i sängen tills tolv och kollade på två av Bring It On-filmerna. Ringde arbetsförmedlingen och ska dit imorgon. Var på biblioteket och lånade hem tio favoritböcker, så nu blir det läsning på hög nivå! Lagade även mat till familjen: stuvademakaroner, kokta grönsaker och falukorv. Ganska gott, förvånansvärt nog!

Ikväll styrs det tydligen spelning på Harry B med Jessie och Pillis. Efter det bär det antagligen hem till Jessie's residens. Får se om jag sover där eller inte, tror inte min mamma kommer gå med på det.. Hehe. Vi får se, i vilket fall!

Nu ska jag läsa lite ur Alanna av Tamora Pierce, sen ska jag promenera till Pillis.
xx


Charmig tjej, aight?

A TRIP DOWN MEMORY LANE MAKES EVERYTHING BETTER

Imorgon är jag verkligen fullbokad. Ska upp om ca sex timmar. Några dudes ska komma och fixa varmvattnet, sen blir det ett samtal till UM. Efter det bär det av till jakan för arbetsförmedlingen, bibliotek (ska låna 25 böcker, känns bra!), ev lunch med mamma och sen skolan för att träffa Sarah med flera en stund. Ska förhoppningsvis till stan och hämta min extremt saknade kamera också. På kvällen blir det mys hos Jessie, och ja.. Det var nog allt!

Förövrigt gjorde Pontus ett fint collage på mig genom tiderna! Tvingade halvt honom att ha den som bakgrundsbild på datorn. Fast han ville ju egentligen, lite svårflörtad bara! ENJOY HIS MASTERPIECE BELOW!

Satt nyss och tittade igenom alla mina räddade filer från när datorn kraschade i höstas. Nu mår jag konstigt nog mycket bättre, men är en aning vemodig. Längtar verkligen efter sommaren, så jag kan få lite fler sommarminnen. Åh. 2007 och framåt har varit de bästa åren i mitt liv. Tack till er som har gjort dem till det. Älskar er. xx


THE MASTERPIECE (in a small version tho)

DAY TWENTYONE


Antagligen tagen av Angelina i september. Åh. Värme.

DAY TWENTY

Råkade precis radera hela förra inlägget. Fail.
Men! Favoritfilmer: Star wars-serien, Domino, senaste HP-filmerna, Resident Evil-serien, Pay it forward och dansfilmer, generellt. Det var väl typ några av de bästa, tror jag.

Alla hjärtans dag spenderades med tönten bredvid mig, även kallad Sarah. Det var mysigt trots alla Misterss därute som gör livet till ett helvete. Tycker att ni som läser min blogg, bör tjata på Sarah att uppdatera sin. Hon är Ms. Retard. Men ja. Hon lagade grymt god mat, är sjukt nöjd.

Nu ska vi prata om konstiga saker. xx


TO WRITE LOVE ON THEIR ARMS

Så var det alla hjärtans dag iår igen. OTIPPAT! Nejmen, till skillnad från många andra är jag varken bitter, glad eller ledsen. Känns verkligen som en helt vanlig dag.

Konceptet med alla hjärtans dag är förövrigt ganska överskattat. Varför ska man bara fira kärleken en gång om året, när man borde fira den varje dag? Är övertygad om att den här dagen enbart är tillägnade par. Vill inte ens tänka på hur många som mår piss idag eller hur många, som med all säkerhet, har begått självmord 14 februari varje år. Det är ganska sorgligt.

Jag ska antagligen träffa Sarah om någon timme, om hon slutar vara emo. Så det blir nog bra!

Annars vill jag påminna min familj och alla mina vänner att jag älskar er. Ni är oersättliga, ovärdeliga. Det är så enkelt det är. Idag "firar" jag min kärlek till er. För ni är och kommer alltid att vara viktigast.



You're all beautiful people.

DAY NINETEEN


De senaste inköpen har helt enkelt varit hängselbyxor (finally mine) och cigaretter. Värt.
Vaknade för en stund sen och Angelina åkte precis hem. Ska fixa mig om en stund och troligtvis träffa Sarah. Vi får se om bruden är pepp, annars får jag hitta på något annat. Kallt som fan är det ute iallafall!
Såg Step Up 3(D) igår och den var faktiskt jävligt bra! Älskar verkligen dansfilmer, åh.
xx

ÄH, SÄTT PÅ HENNE OM DU VILL


I really fucking love you, peacock

I GUESS YOU'LL NEVER KNOW THE TRAIN WRECK THAT I AM

fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life fuck my life

DAY EIGHTEEN

Idag här jag ätit två pizzatoast, druckit té och snart blir det godis! Värd söndag, indeed.
Igår var Angelina och jag på chilenarparty, vi dansade salsa wooh! Rätt kul, faktiskt.
Vi kom precis hem efter att ha varit ute med Malou i typ en timme. Helt jävla förfrusna, fyfan för vintern!
Nu ska jag vara social, xx.

DAY SEVENTEEN

Jag skulle byta liv med någon av mina drömmän, åka till Sverige och ha sex med mig själv.
När jag var tillbaka i min egen kropp skulle allt vara awesome.

Nu blir det dusch och senare party hos Christian med Angelina! Blir nog kul.
Är lite off idag, men vi får se hur kvällen artar sig.
xx

DAY SIXTEEN

I min väska har jag just nu:
- Smink (foundation, ögonbrynspenna, mascara, läppsyl)
- Plånbok
- P-piller
- iPod
- En penna
- Vaniljparfym

Inte så speciellt intressant! Haha.

Tillbringade kvällen på Café 60 med S&J, det var mysigt.
Hela dagen har i princip tillägnats Freaks and Geeks, en sjukt bra serie som jag precis börjat kolla på! And I must say, Jason Segel is pretty damn hot! Nejmen, rekommenderas iallafall starkt!
Nu ska jag äta, röka och sen sova. Hallelujah, är trött som fan.
xx

DAY FIFTEEN

Finns faktiskt en grej jag ångrar som hände för några veckor sen. Men det tänker jag inte skriva här. Men ett officiellt förlåt till du-vet-vem-du-är.
Ångrar att jag var lite för mesig när jag var yngre, men man lär sig av sina misstag.
Har väl inget mer att tillägga på den punkten.

Chillat för mycket idag, men det var skönt. Gjorde lite nytta hemma, sen gjorde jag ett ansiktsångbad med té. Det var värt! Sen gjorde jag en egen ansiktsmask med banan och honung. Den var ganska god. OCH JA JAG SMAKADE OKI?!!?

Nu har jag nästan precis duschat, pratar med Josse som befinner sig på andra sidan jorden, Robin och Pontus. Värt. Ska nog sova snart. AF imorgon, langar peppen! C- here I come!
xx

DAY FOURTEEN


Såg väl typ ut såhär för ett år sen.

DAY THIRTEEN

Drömbröllop, hrrm..
Helt ärligt vet jag inte ens om jag vill gifta mig, någonsin.

OM jag skulle gifta mig skulle det nog vara på våren i en trädgård eller en skog. Ev. på ett skepp eller en brygga. Vet inte riktigt. Iallafall inte i en kyrka.
Skulle ha en enkel klänning och utsläppt hår. Och några brudtärnor/brud"män" eller vad det heter.
Skulle vara enkelt och fint, all in all. Men den som lyckas få mig så hårt på fall att jag vill gifta mig förtjänar fan en medalj!


Idag var det kammarcafé och många var jätteduktiga. Speciellt Sarah, jag är så stolt över dig, fina tjejen.
Efter det råkade det bli PG med Angelina, Arvid, Kourosh, Jonas, Markus och Karin. Stötte även på lite folk från högstadiet, det var trevligt. Sjöng kareoke med Angie (Michael Jackson - Black or white), det var ganska roligt!
Nu är jag hemma och sitter vid fbchatten och funderar på att hämta fler chokladkakor. Hrrm. Lockande.


Angelina, jag och Arvid på MP för några helger sen. Älskar er.

DAY TWELVE


Boring, I know.... För lat för att leta fram en annan bild, haha!

OMFG

Okej. Måste lugna ner mig. Andas...

De ska göra en film av Skins! Enligt hemsidan ska den komma ut den här sommaren.
Alltså jag dör, seriöst. Efter finalavsnittet i säsong fyra MÅSTE det komma någon sorts fortsättning.

Helt sjukt att en sådan här sak kan göra mig så sjukt lycklig. Åh. Längtar ännu mer till sommaren nu!

DAY ELEVEN

Oroar mig som alltid för morgondagen. Oroar mig även för hösten och för min ekonomi-kris. Att slå numret till vuxenpsyk och inse att jag faktiskt är sjuk, på riktigt. En aning jobbigt. Vad skulle Jesus göra? (citat från Skins oki)

Igår var en fin och varm kväll. Helt underbar. Eller inte. Är fortfarande lite borta, but what to do? Tack till alla er som försökte, iallafall. Vet att jag är knäpp och tar er definitivt inte för givet. Kom ihåg det.

Dagen tillbringades hos Jessica på Lidingö, där jag sov inatt. Fikade även med Hind i Fittja på hennes jobb. Det var trevligt, har saknat bruden.

Nu blir det hawaii-sallad och sen övningskörning med mami. PEPP! (.... fast nej)


My bright is too slight to hold back all my dark.

True story, guys. Sorry for that.

DAY TEN


DAGENS OUTFIT. Så viktigt. Nejmen..
Även gårdagens outfit förövrigt, haha!
Svarta strumpbyxor, jeansshorts och stort svart
oversized linne som visar halva bh:n, I LIKE IT.

Gårdagen tillbringades hos Semir som firade sin födelsedag (21 år, stor pojke). Det var ganska roligt, med undantag för lite spårande. Sov hos Jessie och spenderade större delen av min dag hos den söta flickan.
Träffade även Sarah i staden ett tag och mötte Madde för en nattcigg. Kom precis hem. Stelfrusen: CHECK.
Nu blir det ev. Skype med Mr.Keff. Annars blir det sista avsnittet av Skins. Lovely.
xx

JESUS CHRIST

Känner att uppdateringen på mitt liv inte har gått speciellt bra.. Dock är det typ tre personer som läser min blogg, så det är nog ingen fara.
Har tillbringat tid med mina vänner, varit hos en kurator och blivit vidareskickad till vuxenpsyk. Skaffat p-piller. Fått reda på att man kan konvertera youtube-klipp till mp3-filer.. Så det har jag gjort, MYCKET. Funderat över vissa saker varav slutsatserna inte har blivit de jag vill att de ska bli.

Igår var jag ute med Thomas, Sarah, Victor och Robin. Vi tillbringade våran kväll/natt på Theodoras på fridhemsplan. Det var sjukt mysigt. Sarah visade några av sina karatemoves och måste erkänna att de var rätt awesome!
Kom hem vid fyra, gick och la mig halv sex. Vaknade för en timme sen (klockan är 16.22) och sitter just nu och dricker mitt té. Värd start på dagen! Har också köpt mina efterlängtade hängselbyxor. Nöjd chey.
Ikväll blir det fest hos Semir eftersom att han fyllde hela 21 år i torsdags (i think?). Blir nog trevligt. Eventuellt efterfest hos grabbarna, vi får se!

Nu ska jag ta en dusch och bli lite fräschare, samt städa mitt rum lite. Det ser ut som en krigszon, inget skämt. Lovely. Fortsättning på "listan" kommer senare idag.

Världen är incest. xx

DAY NINE





I love you, guys.

DAY EIGHT

Jag önskar att jag inte:
- Var så lat
- Rökte
- Drack mig redlöst full när jag mår dåligt
- Var så beroende av människor
- Tog tag i viktiga saker så sent
- Var så oordningsam
- Fäste mig vid människor så snabbt
- Slösade min energi på människor som ändå inte uppskattar det
- Var så fördomsfull

Det var nog allt jag kan tänka på nu

RSS 2.0