Cut the delay

Kyliga morgonar. Imorgon är det dags igen. Upp klockan sex, göra allt som ska göras innan man sätter på sig vinterskorna och tjocka kläder. Tar en morgoncigg vid bussen och trängs med människor på tåg och buss, då kommer värmen tillbaka, men för varmt blir det alltid. Återigen en dag på jobbet, med ryggont och en hungrig mage som inte hann få någon frukost.

Något positivt är att jag fick mitt stipendie idag, på 4.500:-! Jag är nöjd ändå, och jag får lön imorgon också. Det är lov och snart är det star wars maraton. Halloween också, men ingen verkar ha en halloween fest? Tråkiga människor i horstockholm. Fast stockholm är ju inte så farligt egentligen, det är ganska vackert. Det är bara människorna som kanske borde bytas ut.

Bytas ut. Ja, det är mycket som byts ut mot annat nu för tiden. Det är bråk om missförstånd och allt går bara överstyr. Är så jävla trött på detta eviga tjafs bara, allt skylls på en person hela tiden. Visst, ni har era orsaker, men snälla, släpp det bara. 


Jag faller alltid med flit, speciellt för dig.
Medvetet. Fast ändå omedvetet.

En timme som inte har passerat

Inspirationen vägrar komma, så förstår egentligen inte varför jag skriver. Vill ha något vettigt att skriva, som får er läsare att ge mig lite respons, som jag än så länge inte fått så mycket av.
Sitter och lyssnar på Cobra Starship ft. Leighton Meester - Good girls go bad. Bruden är snygg och kan sjunga. Hur känns det? För jävligt, för att vara ärlig. Låten får i gång vissa tankar ändå, fast jag inte riktigt vet vad jag reagerar på. Fast ändå. Varför dras man alltid till personer som verkligen utstrålar trubbel? Är det för att man vill ha en utmaning eller för att man är självdestruktiv? Jag vet inte riktigt, det kanske beror på båda sakerna.

Ännu en dag där jag väntar och är uttråkad. Varför är jag alltid den som väntar? Jag vet inte riktigt svaret på den frågan heller. Egentligen är det inte så mycket jag vet, vilket ni kanske märker. Fortfarande förstår jag inte varför jag fortsätter att skriva, det är ju inte direkt som att jag skriver något bra. Mina fingrar bara fortsätter att röra sig över tangenterna i takten till musiken, eller nästan i alla fall.
Tjugoen minuter kvar tills bussen går. Ska jag ta den och riskera att få vänta ensam i stan eller stanna och vänta på nästa, som går 15.39? Hm, tror nog att jag tar risken, känner mig instängd när jag sitter ensam i mitt rum med spotify. Vill vara runt omkring människor som jag inte känner och bara titta. Bara titta på hur de beter sig, om de är stressade eller inte, eller om de kanske känner som jag. Vilket inte är så stor risk, jag tror att jag har något sorts fel på min hjärna. Ingen verkar ju förstå mig ändå, så antar att det är mig det är fel på. Och nej, nu söker jag inte er sympati, jag vill inte och jag förväntar mig inte att ni ska skriva något i stil med "det är inget fel på dig, gumman". För jag vet att något är fel, eller annorlunda. Har bara inte kommit underfund med vad det är än.

För att det alltid kommer att vara vi mot världen, oavsett

msvicious <3 coulrofobi

du är så jävla bra
du är så jävla saknad
du är så jävla vacker
du är så jävla smart
du är så jävla underbar

men mest av allt
är du så jävla älskad

The bitch is here

Ja, mina kära vänner, vad har jag på hjärtat ikväll?
Jo, nu är det så här att senaste säsongen av Gossip Girl har kommit ut, lovely! Måste ses, okej?
Bara så att alla vet är jag bitchen i musicantum, och så länge jag går där kan INGEN ta den platsen, okej? Ni skulle bara våga försöka!
Hittade också en länk till en ny film. Paranormal activity. Ohmygod, scary shit. Ska se den hihih, någon som vill se den med mig?
Har varit med min älskade Madde ikväll, underbar tjej.
Älskar dig så jävla mycket, raring. Du är en stor del av mitt liv och du har en stor del av mitt hjärta!

När jag satt på bussen ikväll hörde jag att busschaffören lyssnade på radion. De pratade om varför man ska lära ut fakta om förintelsen till barn. Några av orden de sa var också att "barn inte ska få medkänsla för Israel, för att de krigar för att ha ett eget land". Jag menar, hur sjuk kan världen bli? Varför ska barn INTE lära sig om förintelsen? Det är ju helt absurt. Att lära barn om misstag de äldre generationerna har gjort är ju bara bra, för då förebygger man att det är viktigt att det inte får hända igen. Hur ska den framtida generationen annars se ut? Om de inte lär sig vilket helvete det var i slutet på 30-talet, kanske de gör samma misstag. 

Läste också på en kompis blogg om sverigedemokraterna osv. Alltså, det är ju helt galet hur nära de är att komma in i riksdagen! Det får ju inte hända. Rasismen kommer öka som fan och inga invandrare kommer ha någonstans att åka om Sverige inte släpper in dem. Sverige är redan ett så pass sekulariserat land, så vad för det för skillnad NU? Något som jag däremot tycker är dåligt är att staten eller wse placerar ut alla invandrare på samma ställe. Det är en självklarhet att de inte lär sig svenska eller den svenska kulturen om de bor med människor som är med dem. Då bildas ju istället ett litet eget samhälle, typ som china town. Det är helt fel. Man borde lägga pengar på att hjälpa invandrare att lära sig svenska osv. Man borde också placera ut invandrare i svenska miljöer, så att de lär sig! Men ja, staten verkar inte ha tänkt så långt. För dem verkar det vara lättare att sätta alla på ett och samma ställe så att man bara har "ett område att oroa sig över". Helt sjukt. Var fan är Sverige påväg? Kolla länken!
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_3674029.svd
Sufjan Stevens - To be alone with you
Månadens låt, lyssna och njut!
xoxo N

The great escape

Sorry för den dåliga uppdateringen, har varit rätt.. struligt i mitt liv haha!
Vi kan starta historien från i onsdags. Var med Viktor och hade bråkat med mamma och Nikki, så bestämde mig för att inte komma hem. Sov över hos Markus, städade också hans rum. Det är något med mig och städa rum alltså, haha!
Dagen efter åkte jag till skolan, och på håltimmen åkte jag hem med Jessie och hämtade mina saker. Det blev fem väskor, men lyckades trycka in några av dem i mitt skåp, rätt bra. Kära Jessie fyllde också arton år denna dag, så grattis till min baby! Sov över hos Emma och kollade på mammas pojkar, som min syssling är med i.
Försov mig på fredagen, kom till skolan tjugo minuter innan min lektion slutade. Mormor hämtade mig och jag bytte till en super stor väska hos henne, den var awesome! Dumpade också smutstvätt där. Efter det åkte jag och Emma till stan, hittade presenter till Lisa, Jessie och hennes lillebror Johan. Vi hittade också världens bästa affär på drottninggatan mmh, när jag har pengar, då jävlar! Sov över hos Emma även denna natt och Lisa var också där. Vi tittade på tv och åt chips med dipp, det ägde!
På lördagen gick vi upp sent, förutom Lisa som började jobba klockan åtta, haha ägd! Vi gick ner till åkermyntan heeeelt ruttna och köpte lunch till Lisa, sen åkte vi till hennes jobb och lämnade det och SEN åkte vi hem, haha. Vi började fixa oss inför kvällen, sen kom Lisa hem och var fett obsessed vid sitt hår! När vi var klara åkte vi till Jessie och förade med lite trevligt folk, sen drog alla som var arton ut. Det var massa strul om var vi skulle. Först var det nivå 22, sen viper room, sen dovas. Till slut kom Büsra med sitt veto och sa att vi skulle till Jonnys, så vi hängde på henne! Jonnys var rätt bra, rekommenderas verkligen för er som inte vill slösa mycket pengar, för er som vill dansa eller för er som vill  sitta vid en bar. Det var en grym blandning! Musiken var också rätt bra.
Vi åkte hem runt ett och var hemma två. Emma lovade att laga mat till mig och Lisa när vi kom hem, men gjorde hon det? Nej, hon somnade direkt. Inget skämt. Så vi gick och la oss hungriga, hah.
Idag vaknade jag senast av att Lisa ville ha lösenordet till datorn som hon fick fel. Sen kom hon in igen och jag gick upp på villkoret att hon skulle hälla upp juice till mig, lol. Chillade alldeles för mycket med livet framför tv:n och åt jävligt god lunch. Måste säga att Emmas mat äger. Dock är jag inte säker på om Emma eller Lisa lagade den, men gott som satan var det i alla fall! Mormor hämtade mig klockan fyra, för att jag bestämde mig för att åka hem. Ingen var hemma när jag kom, så fixade lite i mitt rum. När mamma, Nikki och Kevin kom hem gjorde vi tacos. Värd mat, fast orkade inte äta så mycket. Efter middagen gick jag till Frida och repade inför imorgon. Det gick asdåligt (för mig) först, men sen kom Frida på några grymma stämmor som jag till slut fick in i hjärnan! Det var roligt hihi, Frida är söt!
Jag gick hem klockan nio. När jag kom hem var det ingen som öppnade och jag hade glömt nycklarna hemma. Mitt comviq kompis var (är) slut, så kunde inte smsa någon heller. Som tur var ringde Viktor och jag bad honom ringa min mamma. Mamma ringde upp och sa att de var i stallet.. Underbart. Försökte klättra upp till mitt fönster, som alltid är öppet, och när jag kom till grannens tak ringde Viktor igen. Han frågade om jag var upptagen. Jag svarade att, ja, jag klättrar. Och han sa något om att går det bra? Precis då kommer en granne som tittar konstigt på mig. Han har en hund. Så jag ropar hej till honom. Han frågar om jag behöver hjälp, och jag säger att jag inte behöver det. Till slut hjälper han mig i alla fall. Lyckas ta mig upp på taket. Men tror ni inte att någon idiot i min familj har låst fönstret? Jo, självklart. Det är klart att de har gjort det, varför inte liksom? Så klättrar ner igen, säger hejdå och tack till grannen och lägger mig på vår bänk och röker. Lyckades också ta sönder en kruka på vägen upp till taket, så var tvungen att sopa bort den med. Viktor skulle ringa upp, men gjorde han det? Svar nej. Så jag var ensam under en molnfylld himmel, men cigaretter som mitt enda sällskap. Efter en timme kommer mamma hem och jag berättar min story för henne. Hon, Nikki och Kevin skrattar bara åt mig, ingen sympati där inte! 
Nu sitter jag på mitt rum och funderar över att ta en cigg innan jag ska duscha.
Önskar också att jag hade långt hår. Mitt hår var iofs väldigt fin färg i juli. Men nu är det fult, usch. Bild kommer längre ner!
Det här var i alla fall historien om mina fyra "händelserika" dagar! Creds till de som orkar läsa och kommentera hah! Vill fortfarande att någon hjälper mig med designen på min blogg.. Skriv om ni känner att ni kan och orkar! 
xoxo N
Juli                 Oktober

Äckel hår, mh. Fattar inte varför texten är blå, men pallar inte ändra det.
JULIIIIIIIIIIIIIIIIIII




Oh my god, I feel so small

Veckan har börjat och det är mycket att göra i skolan. Har dock blivit klar med min analys av konstverk och med min argumenterande text på svenska c. Har gehörsprov imorgon på fyrstämmiga satser, kan ingenting.. Så det lär ju bli roligt. Fick också bara g på mitt samhällsprov, vilket är sjukt ovärt. Pluggade som satan till det provet, så fick jag bara g. Fyfan, ska aldrig mer plugga, haha!

Idag ska jag träffa Emma, det ska bli roligt. Älskar den lilla svimfen, she's wonderful.
Har eventuellt fixat en spelning till vårt band också, säger till när jag vet var och när det är, så måste ni komma hihi. Patrik, Niklas, Alex och jag, liksom, kan det bli bättre? Ja, haha. Om Sarah var här hade det blivit ännu bättre, faktiskt.

Nu ska jag till vokalensemblen, ciao!


She lives in a fairytale

Grekiskt dop idag.. What to say?
Det var stressigt som fan här hemma innan vi skulle åka. Varken min mamma eller min syster visste vad de skulle ha på sig, så nu ligger det kläder över princip hela huset, ja.. Haha.
Själva cermonien i kyrkan var cirka en timme lång(tråkig). Mamma och pappa var gudfar och gudmor, hihi. Efter det var det någon sorts mottagning på Emil's i jakan. Det var jättegod mat, men nu är jag så mätt att jag håller på att spy, haha! Magda var där, så hade lite trevligt sällskap i min ålder. Greker äter förövrigt rätt mycket bröd.. Bara så att alla vet!

Nu sitter jag och lyssnar på Paramore's nya skiva, är lycklig i själen. Pratar även med Romgard på msn och är lite röksugen, så ska nog smita ut snart, hihi.
De bästa låtarna på nya skivan är nog careful, brick by boring brick, ignorance och the only exception. De andra låtarna är självklart också bra, men det är de fyra jag gillar mest! Är så lycklig över att jag ska se dem live och tillsammans med Viktor! Kommer bli helt underbart. Grym musik + bäst sällskap = kom och dansa!

Sagan är för henne,
dem,
dig.
Lär dig att läsa mellan raderna.




Min bästa vän

MIN.
Mailar med min älskling på bilden! Hihi, hon skickade precis den här. Älskar att hon kan maila mig via mobilen, det är världens bästa uppfinning!
Åh, fan vad jag saknar dig, hjärtat. Kom tillbaka till mig.

Oh yes, I find it hard to love you when you're far away.
But still.. I love you

Förstörda av samhällets krav

Dagen har varit.. ja. Det säger väl allt!
Nej men, har klippt mig, så mitt hår är kortare. Åkte till upplands väsby och åt pizza eftersom att det inte fanns burger king, max eller mcdonalds, jävla håla alltså.. Sen var jag, Annica, Romgard och Patrik på någon bar där i närheten. Hahah, skällde ut en kille för att han pratade med Annica, och ja, jag är överbeskyddande!
Efter det drog vi till Jocke på "fest". Var väl mer chillkrök, men det var helt okej förutom att alla rökte på. Fick dock Alex och Romgard att inte röka, och är även stolt över Patrik som inte rökte cigg eller annat!
Allt som allt var det en ganska trevligt kväll ändå, men nu i efterhand hade ja nog hellre spelat bowling hihi!

Pratar med en gammal killkompis om när vi var små. Livet var så lätt då. Så himla lekande lätt, verkligen som en dans på moln. Inga kärleks problem, inga penga problem, inte lika mycket bråk med föräldrarna.. Det enda man blev ledsen över var när man inte fick godis, eller den där speciella leksaken som alla andra hade.
Men nu är det ju dags för vuxen livet. Dagen man har längtat efter sen man var tretton har kommit och man är äntligen arton. Man måste ha ett jobb och börja ta tag i sitt liv. At the moment känns det krävande, och väldigt jobbigt. Men man får väl ta sig igenom det hur som helst. Önskar bara att man kunde få leva om sin barndom igen.

Något jag dock inte tänker göra är att följa strömmen. Hela den där skiten med att skaffa ett välbetalt jobb (som säkert är tråkigt), skaffa lägenhet med sin pojkvän. Senare gifta sig med honom, flytta till förorten och skaffa två småbarn, en SUV och en hund. Jag har bestämt mig för att mitt liv inte ska se ut så. Självklart ska jag ha ett jobb, men det ska vara något jag älskar att göra. Något jag brinner för, som musik. Eller att skriva. Jag ska definitivt inte bo i förorten och som jag känner nu vill jag inte ha barn heller. Antagligen kommer jag ändra mig om några år när det gäller barndelen. Men aldrig förorten. Aldrig SUV;n.

It's like wishing for rain as I stand in the desert

Hypnotic, hypnotic. Breathless

Har varit på tjejkväll hos Pillis ikväll! Det var sjukt roligt och trevligt, och allt ägde. Ville inte gå hem egentligen, haha!
Vi åt fajitas, pratade osv. Mys hihi.

Saknar min ensemble som fan och ska nog skicka iväg ett mail till Dag och Nisse och kolla om jag kan byta åh. Vill verkligen, klarar inte av det här. Proffset, aight? No way.

Har tankar kring att starta ett band, och har i princip alla bandmedlemmar i ett utav dem! Frågan är bara var man börjar. Covers först kanske? Sen skulle man kunna gå över till eget.. Men ja, får lägga upp en plan någon dag, det blir grymt!

Har även funderat lite över fenomenet kärlek. Hur kommer det sig att nästan alla runt omkring mig har någon, utom jag? Är det fel på mig eller killar? Eller kanske både och?
Har precis kommit över en kille jag var kind of kär i i två år, tror ni inte att jag började gilla en av mina bästa killkompisar istället? Det sög och han känner inte samma sak. Borde vara van vid det vid det här laget, men det känns som om jag ger upp om jag vänjer mig. Ska jag leta eller ska jag ta det som det kommer? 
Tror nog att jag chillar på det, at the moment. Känner inte direkt pressen att jag MÅSTE ha någon. Det vore dock väldigt mysigt och roligt, att inte alltid vara tredje hjulet. Vilket jag alltid är. That's why I mostly don't do couples, haha! 
Saknar däremot känslan att vara riktigt kär. Att vara riktigt jävla förälskad, med huvudet uppe i himmeln. Det saknar jag. Jag saknar också att få respons tillbaka, att känna sig viktig för någon, att känna att man duger.. Vilket man oftast inte gör när man är ensam, oavsett vad ens vänner säger. Fast känner mig inte så ensam just nu ändå. Det är nog en av de värsta känslorna. Att bli lämnad ensam. Det är det värsta som skulle kunna hända mig. Om jag blev övergiven och sviken. Definitivt.

Fokusen på målet försvann, och allt jag ser nu är.. ingenting.



You can't be too careful anymore

Dagen har tillbringats på universitetet.
Efter lunch på bk, fyra föreläsningar, en chailatte och en latte är man ganska trött. Den bästa föreläsningen var dock den om kollektiva självmord med religiösa förtecken. Jävligt intressant och en sjukt duktig talare, dvs Peter Åkberg! Lätt den mest värda föreläsningen ever. Den minst värda var nog den första, Buddhismens galna mästare.. Där hade vi inte en bra talare, inte!
Köpte enorma örhängen idag och imorgon är det fredag! Tjejkväll och bowling i helgen, kommer antagligen äga sönder.

Vill lägga till att jag saknar min bästa vän så att det gör ont. Kan du snälla komma hem snart? Vet inte hur mycket mer jag orkar utan dig, älskling. Behöver min andra halva. Love you.

Har funderat lite kring vintern.. Det kommer nog bli mysigt i alla fall, fast jag inte har någon att mysa med. Har däremot riktigt bra böcker och oftast en chailatte i handen, det är väl också värt när man ser snön falla utanför et caféfönster, eller vad säger ni?

Inte många dagar kvar till Paramore och You Me At Six nu, åh, ser fram emot det som fan! Kommer nog bli en av årets bästa upplevelser!
Kan också vara fin iblandI was praying that you and me might end up together




bury the castle

satt ensam på café 60 inatt,
med en chailatte och twilight blir ju allt,
relativt löst, eller?
hösten är här på riktigt,
snart kommer vintern.
julhysteri, och varm choklad på fik.
kan bli rätt mysigt, vem vet?
det enda som fattas är någon,
någon att mysa med.
men äsch, vi klarar oss utan sånt,
gör vi inte?

RSS 2.0