Just the way you are

Dagens humör:
Glad, men trött på drama.
Dagens borde:
Bädda sängen och fixa mig. Samt äta, lol.
Dagens frisyr:
Nytvättat och lufttorkat.. Inte världens charmigaste frisyr.
Dagens klädsel:
So far: Underkläder, strumpbyxor, svart oversized linne och mammas tjocktröja.
Dagens vill ha:
Ett bra år, tack. Utan drama. Sex.
Dagens längtan:
Sommaren.
Dagens fundering:
Är människor idioter? (Jag tror bestämt det)
Dagens beroende:
Musik och närhet.
Dagens musik:
HIT

Updateee

29 december: Låg hemma hela dagen, tills Büsra frågade om jag ville med ut. Fixade mig, drog till henne. Vi drog därifrån vid elva tiden och då bar det av till Laroy på Stureplan! Sjukt nice att vi inte behövde betala inträde osv, Büsra kirrar allt wooh! Efter en stund med fulla stureplanbrats drog vi vidare til Berns. De hade sin sista hiphop-kväll och det var rätt värt! Tror dock att det är bättre när fler salonger är öppna!
Berns stängde klockan tre, och då skulle vi tydligen vidare till Spy Bar. Jag var så trött att jag dog, haha.. Kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde på Spy Bar eftersom att jag var så psykiskt utmattad att jag knappt kunde stå. Vi stack därifrån vid halv fem och gick til Max och käkade. Det var typ det mest värda under natten. Eller maten var det, i alla fall haha!
Jag kom hem vid halv sju och däckade i min säng. Det. Var. Värt.

30 december: Städade mitt rum, rensade garderoben osvosv. Vid åttatiden åkte jag till Jennifer där hon, Madde, Jessica och Camilla hade Bingo-kväll.. Ja, de är tanter. Ca en timme senare åkte jag till Arvid för att han var uttråkad. Vi spelade gitarr, drack té, diskuterade sex, tjejer etcc. Vid kanske elvatiden kom Franco dit, för vi hade planerat att ses. Så vi fortsatte att chilla hos Arvid och jag gjorde bort mig lite haha..

Franco: Men ni vet hon som har skrivit Harry Potter böckerna?
Jag (svarar tvärsäkert): Stephenie Meyer.
Franco&Arvid: VA?!?! HAHAHAHAHAAHAH
Jag: TÄNKTE FEL OKEJ?!

Vi hade nämligen pratat om Twilight tidigare, så ja, var tydligen fotfarande inne i de tankebanorna.. Blev mobbad länge för det.

Runt två kom Franco och jag på att vi skulle ta oss hem.. Det gick inga bussar från Neptunivägen, så vi var tvugna att gå till Byleden. Det var en lång promenad. Det värsta var dock att när vi var ca 100 meter ifrån busshållsplatsen kom bussen. Den var tre minuter för tidigt. Franco skyllde ändå på mig, lol.
Det slutade i alla fall med att vi gick till Kassavägen, tog 591an (som gick en halvtimme senare) till tröskvägen norra och gick därifrån hem till mig. Vi var hemma runt fyra. Stelfrusna. Det sög lite. Franco åt lasagne och vi drack té. Sen fick han den briljanta idén att vi skulle kolla på film. Klockan fyra på morgonen. Det blev Nick and Norahs Infinite Playlist. Den var rätt bra. Dock såg vi inte slutet pga av cpsidan vi kollade på. Franco är dubbelägd, för han slutade kolla på exakt samma scen förra gången, hahaha!
Sen gick vi och la oss i alla fall. Då var klockan kanske sex på morgonen. Och jag som skulle vända tillbaka dygnet.. Är lite keff, I know.

31 december: Vaknade av att mamma kom in vid elva på morgonen och sa "Upp och hoppa!". Jag ville döda henne. Vi hade sovit typ fyra timmar. Det sög. Vi låg och halvsov i sängen till ett. Sen satte vi på musik och typ fortsatte dö av trötthet.
Franco åkte hem runt halv sex. Sen dess har jag hjälpt mamma att packa upp varor, bloggat, ska bädda sängen och sen fixa mig inför ikväll!
Mitt nyår ska firas med många sköna personer i Blackeberg. Jessie och Pillis har anordnat en fest där. Så det blir nog nice! Förutom att Angelina är i Kina. Det suger. Jaja, mamma tjatar på mig, haha!

Gott nytt år <3

Day 30 - One last moment

Väljer nog ett jag nyligen hade.

Jag insåg häromdan att jag definitivt inte tycker om alkohol. Hur man blir när man dricker, eller i alla fall hur de allra flesta blir. Jag förstår inte hur folk kan tycka att det är roligt att vara packad. Det suger! Ingen kontroll, allt är snurrigt, illamåendet kommer och går osv. Självklart är inte alla fyllor så, men de flesta blir så packade när de super. Jag ska inte bli nykterist, missförstå mig inte. Men jag ska sluta dricka vodka, antagligen. Jag kommer inte heller "supa" tills jag dör av alkoholförgiftning. Jag kommer dricka ibland för att det är gott.

Är det någonting jag har inset är det att man definitivt kan ha roligt och roligARE utan alkohol. Föredrar det, om jag ska vara helt ärlig.

Min slutsats är att alkohol är överskattat som fan!

Day 29 - My aspirations (goals)

Jag tänker mer på mål än ambitioner, så därför tänker jag skriva om det istället.

Jag har många mål att uppnå innan jag dör. Målet för nästa år är att börja jobba nu i januari. Flytta till England med Sarah och Angelina. Komma in och börja på The London Music School. Antagligen bo i England i ett år eller mer, vi får se hur det blir.
Efter det vill jag resa runt överallt, uppleva så mycket som möjligt. Få ett bättre perspektiv på hur världen egentligen ser ut.
Jag vill kunna leva på min musik. Och om jag någonsin blir en superkändis har jag lovat mig själv att hjälpa människor som inte har pengar och inte vara egoistisk och bli pengakåt, som många blir.

Sen kan jag faktiskt inte tänka på något mer. Förutom att jag vill vara odödlig.. och inte åldras. Men det är fantasier och förhoppningar. Så får hålla tummarna på den fronten, lol.


Day 28 - Something that I miss

Jag saknar kärlek. Jag saknar att leva. Jag saknar många, många människor som ofta befinner sig på andra platser än här. Jag saknar känslan av att vara genuint lycklig. Jag saknar att lära mig. Jag saknar min inspiration. Jag saknar solen. Jag saknar sommaren. Jag saknar England. Jag saknar 2008, väldigt ofta. Jag saknar mitt långa hår. Jag saknar sommarkvällarna med gänget. Jag saknar skolan. Jag saknar känslan av att vara produktiv. Jag saknar att ge och få tillbaka. Jag saknar min dator. Jag saknar att kunna gå ut i en kofta på kvällen och inte frysa. Jag saknar sena solnedgångar. Jag saknar att vakna av solskenet som letar sig in i fönstret. Jag saknar att älska. Jag saknar dig.


Day 27 - My favourite place

För att vara lite poetisk måste jag säga att jag inte har en favoritplats. Det spelar ingen roll var jag är, bara jag är med de som betyder och som jag älskar.

John Mayer – Slow Dancing In A Burning Room
You and me, for sure.

Day 26 - My fears

Jag är inte den här personen som är speciellt rädd för någonting.
Det enda som skrämmer mig är:
- Att bli gammal
- Att förlora de jag älskar
- Att bli beroende av något/någon

Det var nog allt.

Day 25 - A first

Elfteatjugohundraåtta

Första. Under stjärnorna. Känslan var.. Obeskrivlig. Det kändes som att vi var centrum. Som att du var gravitationen, det enda som fick mig att stanna på jorden. Det var nervöst. Men mest av allt var det fint. Och ibland, som nu när jag tänker på det, saknar jag det. Saknar känslan jag hade då.

Day 24 - Something that makes me cry

Fina ord, filmer, böcker, låtar, texter, presenter, när vänner skickar random sms och beskriver hur mycket man betyder, uppskattning, kärlek.

Konfrontationer, bråk, hemska händelser, hårda ord, ingenting alls.




Skulle egentligen fikat med Annica och Sarah i stan vid två. Men eftersom att något var fel på Sarah och mig somnade vi inte för ens tidigt imorse, i olika rum.. Det var skumt. Haha.
Annica kom till Sarah istället och där blev det julmat, pommes, bearnesås (<3), cola, choklad och oändligt mycket prat. Sjukt värt. Skulle egentligen ha träffat Franco sådär på kvällskvisten, men det blev inställt, så jag fastnade hos Sarah. Pratade med Mr. Keff och har kommit fram till att killar är sjuka i huvudet. Punkt.

Tog ca två timmar hem. Nu lyssnar jag på musik och ska snart sova.
Mellandagsrean imorgon! WHOOP.

Day 23 - Something that makes me feel better

Kärlek, vänner, cigaretter, mat, musik, böcker, filmer, presenter,
shopping, inspiration, nya saker, resor, minnen, framtidsplaner,
ett städat rum, att prata, mackor, renhet, té, starbucks, poesi, kreativitet, osv.


Om någon timme ska jag röra mig mot Östermalm och passa min kusin igen. Denna gången blir det sleepover. Min morbror har dock en dator där, den kommer användas flitigt när lillan har somnat. Wooh! Enda problemet är: hur ska jag kunna röka? En aning jobbigt.. Men aja, jag löser det på något sätt!


Day 22 - This upsets me

Det finns väldigt många saker som gör mig upprörd. Dock är det mesta:

- Orättvisor
- Svek
- Lögnare
- Djurplågare
- Pedofiler
- Våldtäcksmän
- Diktaturer
- Länder som styrs med hjälp av religionen
- Kvinnoförtryck
- Homofobi
- Inskränkthet
- Den svenska idealbilden av hur man ska vara
- När ingen tror på en
- Krig (Varför inte bara lösa konflikter på ett civiliserat sätt? Vi lever trots allt på 2000-talet..)
- Människor som är själviska
- Självgodhet
- Hysteri/besatthet av att hata/älska IT-personer som Justin Bieber, Paramore, Twilight osv.

Det är väl mycket, dock inte allt. Orkar inte skriva mer.

MERRY XMAS EVERYONE! <3

Jag vet att klockan är över tolv och så, men har faktiskt inte hunnit blogga idag!
Hoppas att ni alla har haft en bra jul.

Min jul var lite sisådär, vet inte riktigt varför. Men allt kändes lite halvt kefft.
Det började med att vi åkte till min morbror och kusin på Östermalm. Första julen firad i Stockholm som INTE har varit hos mormor och morfar. Lite ovanligt, dock har min morbror världens mysigaste lägenhet, skulle inte säga nej till att bo där! Vi chillade i någon timme och sen åt vi mat. Fick inte i mig så mycket, men det jag åt var gott.
Efter det kom Tomten, dvs mormor och det var överraskande roligt, haha! Min kusin, Estelle, var lyrisk. Så himla gullig.
Vi öppnade presenter och eftersom att hon är minstingen i familjen fick hon självklart mest. Hon förtjänar det dock, lilla trollet.

Jag fick:
- Busskort från mormor och morfar
- Ansiktsrengöring osv från mami
- Deoderant från mami
- Strumpor från mami
- Väska från mormor och morfar
- Photoshoot @The Studio från mami
- Make up utbildning från mami
- En vit tröja från Nikki
- En annan mysig grålila tröja från Nikki
- Torrshampoo från mormor och morfar
- 1000 kronor från min morbror

Julklapparna var rätt nice, dock hade jag önskat att de hade frågat mig vad jag önskade mig (vilket de inte gjorde), för hade ett par grejer som jag VERKLIGEN behöver.. Men aja. Får väl vänta tills jag fyller tjugo, haha! Eller tills jag får ett jobb.

Återigen hoppas jag att ni har haft en bra jul eller får en bra jul imorgon, eftersom att några av mina vänner faktiskt firar imorgon!

xx

Day 21 - Another moment

Ett annat ögonblick. Var inte för så längesen, några dagar sen kanske.

Satt och lyssnade på Bruno Mars – Just The Way You Are. Kom underfund med att det är så kärlek ska se ut. Kom även underfund med att det skulle vara den enda killen som skulle vara värd att satsa på. Såvida man känner detsamma, dvs. Längtar tills jag blir kär igen, och den andra personen känner lika.
Det enda värda.

BORED

Jag är uttråkad. Hittade den här listan på Sara's blogg: benafshe.blogg.se
ENJOY

BASICS
1. Vad heter du? Nadja Jane Michelle Fredlund
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Alex eller Jamie tror jag.
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Jennifer, haha.
4. Vilket stjärntecken är du? Jungfru
5. Vilken årgång är du? 1991
6. Vart bor du? Viksjö, Jakobsberg
7. Bott utomlands? Inte än, men flyttar till London i höst!
8. Flyttat antal gånger? 1 eller två
9. Vart skulle du vilja bo? Many places.. New York, London, Paris, Tokyo, L.A, Amsterdam osv.
10. Vad vill du bli när du blir äldre? Helst skulle jag vilja leva på min musik. Annars har jag faktiskt ingen aning än!

UTSEENDE
1. Hur lång är du? 177cm
2. Hur mycket väger du? 60kg
3. Hårfärg och frisyr? Just nu inbakade flätor, lol. Men i vanliga fall har jag ingen speciell frisyr. Mittbena or kind of, halvlångt hår, mörkbrunt.
4. Ögonfärg? Blågröna. Fast ena är faktiskt fiftyfifty
5. Mest nöjd med? Storleken på mina ögon och läpparna.
6. Minst nöjd med? Min hud och mina äppelkinder </3
7. Skostorlek? 38½
8. Glasögon? Ja, fast använder linser.
9. Har du några piercingar/tatueringar? Piercing i tungan. tatuering i nacken (ett ankh-kors)

FAVORITER
1. Filmer? Harry Potter 3,4,6&7, Pay it forward, Domino, Resident Evil osv.
2. Låtar? Just nu är det: Colour The Small One
3. Årstider? Sommar, helt klart!
4. Mat/dryck? Det mesta, dock är nog kinesiskt min favorit. Eller kyckling. Åh. Sen är det väl Snapples Mango, cola och mjölk. OCH WHITE PEPPERMINT MOCHA!!
5. Djur? Favorit inom husdjur är nog katt eller hund. Svårt val. Annars är det kanske koala eller lejon.
6. Färg? Måste nog säga svart.. Haha.
7. Parfym? Elite eller bodyshops vanilj- och japaneese cherry blossom body mist.
8. Tv-program? How I met your mother, Gossip Girl, Dexter, Criminal Minds, L word, Heroes osv.
9. Ämne i skolan? Ensemble.
10. Sysselsättning? Spela musik, umgås med vänner, läsa och resa.

KLÄDER
1. Vad använder du just nu för jacka? En svart från H&M, som är Sarah's.. Heh.
2. Vad använder du just nu för skor? Mina kängor.
3. Favoritfärg på kläder? Svart, I guess..
4. Favoritmaterial på kläder? Bomull.
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Bryr mig inte, ska sova.
6. Favoritaffärer? H&M, Primark, New look och Monki.
7. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Inte mycket alls. Dock runt tusen denna månad, för att jag behövde lite kläder och shizzle.
8. Favoritmärke? Bryr mig verkligen inte, haha!
9. Vad har du för byxstorlek? Ingen aning, haha! Använder bara strumpbyxor.
10. Vad har du för tröjstorlek? 38/M, fast föredrar oversized, så oftast blir det 40/L

DITT RUM
1. Stort, litet eller mitt emellan? Mitt emellan.
2. Vilken färg på tapeterna? Lattebrun.
3. Vilka färger går rummet i i övrigt? Brunt och svart.
4. Favoritmöbel i rummet och varför? Min sekretär för att den är så fin och praktisk. Annars min supersköna säng!
5. Vad vill du ändra där inne? Att det skulle vara lite större, byta ut garderoben mot byrålådor, och ev. måla om.
6. Vad har du där inne av följande:
a) TV? Japp, icke fungerande dock
b) Video/dvd? PS2
c) Dator? Bärbar, står oftast på sekretären.
d) Stereo? Japp, den är G-R-Y-M.
e) Telefon? Har trådlösa hemtelefoner och en mobil. Så. De är lite all over the place!
7. Vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? Förråd, tvättstuga, vändplanen och huslängan på andra sidan vändplanen. Samt träd, haha!
8. Vad gör du oftast i ditt rum? Sover, fixar mig, sitter vid datorn, spelar gitarr.
9. Vem förutom du brukar sova i din säng? Angelina och andra av mina vänner.
10. Favoritpryl i rummet? Gitarr, mina böcker och datorn.

1. Vad har du i din:
a) Jackficka just nu? busskort, cigg och en tändare!
b) Skolväska just nu? Går inte i skolan, lol.
c) Handväska eller liknande just nu? Plånbok, foundation, 2 lip balm, nycklar och vantar.
3. Vad är du beroende av? Cigg, kärlek och white peppermint mocha.
4. Vilket land kommer du i från? Sverige och Finland.
5. Vilken sorts lypsyl använder du? Lip balm från Body Shop. Pink Guava och Watermelon.
6. Vad tror du på? Kärlek.
7. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Tillhör protestantiska kyrkan, men är inte troende.
8. Vad köpte du senast? Cigg, choklad och Snapples.
9. Har du nåt husdjur? Nej.
10. Vad bor du i? Radhus!

GREJER
Plånbok: Svart, med färgglada blommor på. Från New Look.
Tandborste: Blå och vit.
Smycken: Har massa smycken. Har för det mesta på mig armband som Sarah har gjort, mitt berlock halsband och tre ringar!

Day 20 - This month

Den här månaden har gått sjukt snabbt. Förövrigt har hela hösten gått snabbt.

Har chillat galet hemma, jobbat, varit i London, handlat julklappar, hälsat på i skolan, träffat pappa, fikat med Viktor, varit barnvakt, gått ut med Malou.. Vet faktiskt inte riktigt vad jag har gjort. Haha. Läs tidigare inlägg om ni är intresserade!

Dock har december månad varit en överraskande bra månad! Med undantag från kylan och snön.
Men det har varit mysigt, med rätt människor och ja. Jag gillare.

Just-Nu-Låten: Eminem – Love The Way You Lie
Ger mig alltid rysningar. Sorry for mainstream-heten.

Day 19 - Something I regret

Faktiskt finns det inte så mycket som jag ångrar, och definitivt inte mycket som har spelat så stor roll för mitt liv idag.
Någonting som svider lite är att jag inte gick till arbetsförmedlingen i somras. Och att jag fortfarande inte har gjort det. Det har dock sina orsaker NU, men det hade det inte då.
Något annat jag ångrar är hur dum jag var år 2008. Och hur fittigt jag betedde mig mot vissa personer.
Ångrar även att jag precis spillde ut hälften av min vaniljparfym.. Det sög.

Kan faktiskt inte komma på något riktigt hemskt jag gjort som jag ångrar. Det känns ganska skönt!

Day 18 - My favourite birthday

Kommer inte ihåg så många.. Men måste nog säga de senaste tre åren, för det är då jag har hittat mina riktiga vänner.

Året jag fyllde arton var en väldigt bra födelsedag, förutom att Sarah inte var hemma, vilket bokstavligen SÖG kuk.
Det här året var en riktigt riktigt bra födelsedag också. Men då var inte Annica, Niklas, Alex, Frida och Patrik hemma.. Så det var rätt tråkigt. Dock måste jag nog nästan säga att årets födelsedag har varit den bästa hitills. Men nästa år kommer nog överglänsa alla tidigare!

Day 17 - My favourite memory

Jag har för många favoritminnen. Men för att nämna några:
- Sommaren 2007 med Madde
- Sjukhuset när Angelina hälsade på, hahaha, DET ÄR EN SKAM FÖR OSS KATOLIKER
- När Sarah kom hem från Japan
- En kyss under stjärnorna en varm sommarkväll år 2008
- RENT
- Hela gymnasie-tiden
- Lärarmiddagen i våras
- Peace and Love 2009&2010
- Sarah's landställe i somras
- Höstlovet
- Många dagar under höstlovet, spenderade med Angelina
- London förra veckan

Säkert många många fler, men nämnde bara de som ploppade upp först!

Day 16 - My first kiss

Den första kyssen är lite luddig och så vidare, så skulle inte vilja kalla den den första.
Den första var i så fall med Martin, mitt ex från tre år tillbaka. Den var rätt awesome, om jag minns rätt!

Inte så mycket roligt att läsa, men aja. Tidsfördriv.
Och eftersom att jag tydligen har kommit lite efter skriver jag några inlägg varje dag så att jag timar nyår! HEHE. ni gillar den snabba uppdateringen (for once).

Day 15 - My dreams

Ett väldigt brett ämne. Men av mina drömmar just nu är att få ett jobb, tjäna massa pengar, komma in på The London Music School och sedan flytta dit till hösten. Det vill jag.

Sedan har jag massa andra drömmar om livet osv, men de orkar jag inte skriva här. Såå. That's all for today, guys!
CIAO

Day 14 - What I wore today

Gick hemifrån med:
- Underkläder (självklart)
- Svarta, prickiga strumpbyxor (som gick sönder, bytte senare till vanliga svarta jag köpte)
- Svart oversized playsuit, eller vad det heter.. Som ett linne som sitter ihop med kortbyxor!
- Svart kofta
- Svarta strumpor
- Kängor
- Vit mössa
- Svart halsduk
- Svart jacka
+ ringar och ett långt halsband med en berlock formad som ett hjärta! Av silver.
Och jaaa, jag har en "svart period", atm. Det märks väl?

Dagen var väldigt produktiv. Gick först på treornas julavslutning med Angelina. Träffade även Niklas, Pillis, Frida och Linda där. Det var mysigt och många var jätteduktiga.
När föreställningen var slut åkte Angelina och jag till stan och åt lunch med min pappa. Den andra av mina vänner som träffar honom, be proud!
Fikade därefter med Viktor, samt köpte en ny, fin, vit mössa. Vi kilade runt lite i affärer tills han var tvungen att åka. Köpte sista julklapparna till Nikki.
Var med Emma och Lisa och senare åkte Emma och jag till Östermalm för att passa min sjukt söta kusin. Emma åkte hem vid tio, men min morbror kom inte hem förens ett, så då började jag dra mig hemåt. Här börjar då mardrömmen:

Var tvungen att gå från Stadion till centralen, för att tunnelbanan inte gick. Tog en halvtimme. Väntade på bussen i en halvtimme. När bussen kom stötte jag på Kourosh och hans två kompisar. Sjukt lycklig över att jag fick sällskap åtminstone! Däremot var bussen iskall, helt sjukt. Hoppade av i tröskvägen norra och kunde knappt gå för att mina fötter var så kalla. Gick i en kvart tills jag kom hem. Mitt hår var vitt.. Så illa är det just nu i kära, älskade Sverige. Hoppas ni märker ironin, annars är ni retards, lol. Känner fortfarande inte mina ben. Fucking vinter.
Kom i alla fall TYP precis hem och klockan är nu 0306am. Ingenting jag gillar. Dags för sömn.
Köpte förövrigt en fett fin väska idag. Jag är nöjd.
Godnattt

Day 13 - This week

Eftersom att det inte har gått så många dagar på den här veckan får ni en liten uppdatering om vad jag har gjort so far och samt en inblick i min planering!

Måndag: se föregående inlägg.

Tisdag: Idag var jag med Sarah och Alex i skolan. Sarah och hennes klass har nämligen julavslutning imorgon och de hade genrep idag, så vi följde med dit och chillade med lärare och vänner från klassen under. 
Efter det blev det fika på Waynes med Sarah, Arvid och Simon. Där satt vi väl i ca två tre timmar. Sjukt värt och mysigt, fast jag var en aning keff. Vi gick sedan till den nyöppnade Myrorna affären (secondhand, för er som inte vet) i Jakobsberg centrum. Satt i en soffa med Arvid i ca 40 minuter medan Sarah och Simon sprang runt och fyndade! Du får ursäkta mitt psykbryt där, Arvid <3
Eftersom att vi var där tills det stängde, dvs klockan sju, så gick vi därefter till tågen. Jag åkte till Barkarby och mötte Angelina och nu befinner vi oss hemma oss mig! Blir nog en bra kväll. Med undantag från att min syster tydligen hade haft sönder min vaniljparfym från London.. Aja, whatsoever. KRIG.

Onsdag: Julavslutning i Samgymnasiet med Angelina, Alex och Niklas. VÄRT. Därefter blir det lunch med pappa och Angie. Eventuellt utgång på kvällen. KRIIIG!!! Angelina har fått för sig att det är kul att skriva KRIG i varje stycke. KRIG. Lol. 

Torsdag:
Antagligen handla de sista julklapparna och dö. Punkt. Krig.

Fredag: Julafton. Alla svenskars längtan. Känner att jag inte langar peppen. Dock spenderas den med familjen hos min morbror på Östermalm. Därefter åker jag till Angelina på Odenplan och firar lite med hennes familj. Mi familia es tu familia.

Lördag&söndag: Inga planer so far. 

Nu ska jag kriga. Puss

Day 12 - In my bag

Idag har jag haft:
- Kamera
- Plånbok
- Sarahs presenter från London
- En H&M kasse med nyköpta kläder till moi
- Pojken som kallades Det - Dave Pelzer
- Smink
- Nycklar
- Lipbalm från Body Shop

Mobil, busskort och liknande har jag alltid i jackfickan!
Intressant va? Vet att ni antecknar i era carebooks, hah

Förmiddagen spenderades framför skype med Clay. Senare framför datorn också. Åkte till skolan, träffade Sarah, Arvid och Simon. Vi drog vidare till jakan, åt på BK, handlade på H&M, myrorna osv. Det var mysigt som fan. 
Åkte därefter hem till mig, kollade in skolor i London (hittade en som verkar perfekt! skriver om den längre ner), spelade gitarr, planerade nästa London-resa.. Lite senare på kvällen kom vår kära vän Alex hit. Har saknat honom som fan! Vi drack té, spelade kort, åt chips&dipp och snackade allmänt mycket skit! En sjukt bra kväll helt enkelt! Tack för er, som gör mitt liv värt att leva.

Tillbaka till skolan! Den heter The London Music School, ligger (uppenbarligen) i London. Har massa olika inriktningar, bland annat rock och funk, som intresserar mig mest! Vet ingenting om priser än! Det bästa är att det är en syster-skola till MI (Musicians Institute) som ligger i LA. Funderade på att plugga där förut, men London känns lite närmare och eftersom att nästa års planer involverar London känns det som rätt skola at the moment! Gillar livet! Nu gäller det bara att få reda på priser, mer info, ev. boka ett möte och komma in, om det går så långt! Är så sjukt pepp!

Nu är det dock dags att sova, vi ska upp om sex timmar.. Känner inte peppen inför det, men aja. What to do?
Godnatt!

Day 11 - My siblings

Jag har fyra syskon, men skulle egentligen vilja säga fem.

Jag har en helsyster, Nikki, som är sjutton år. Vi har växt upp tillsammans och alltid bott med mamma. Till vissa sätt är vi lika, men till andra inte alls. Vi är inte lika till utseendet överhuvudtaget. Hon är blond, alltid lite brun, har långt hår, smal och har en kind of streetstil. Dvs inte alls lik mig som är mörkhårig, blek, kort hår osv. Men ja, vi kanske har vissa lika drag, or so I've heard a couple of times!

Jag har två halvsystrar, Emma och Linda, och de är helsystrar. Emma är väl typ 24-25 och Linda är kanske 26-27, inte helt säker! Båda två har barn, så det gör mig till moster, haha! Men ja. Emmas dotter heter Ronja och hon fyller fem nästa år. Lindas son heter Leo och han är väl kanske sex eller sju, inte helt säker.
Emma, Nikki och Linda är alla rätt lika varandra. Emma och Nikki är mest lika. Vet inte riktigt vem jag är mest lik, men aja.

Sen har jag en halvbror som också är halvbror till alla oss andra. Han heter Robert, är ca 28 år och bor på kungsholmen. Jag har varken pratat med honom eller träffat honom. Men det ska jag nog göra inom den närmsta framtiden! Vet inte så mycket om honom, men ja.

Det femte syskonet som jag skulle vilja nämna här är Angelina. Vi är inte biologiska syskon, har inte haft samma låtsasmamma eller låtsaspappa. Men det är ändå.. Min syster. Det går liksom inte att förklara. Det är som att vi skulle ha blivit tvillingar, men fick inte samma föräldrar. Svårt att förklara, men huvudsaken är att hon vet vad jag menar och det vet hon. 

Så ja, det är väl alla mina fem syskon. Alla vet inte det, men nu antar jag att åtminstone alla som läser min blogg vet! Trevligt trevligt. Nu ska jag fortsätta dö lite till min grymma spellista på spotify: Colour The Small One
CIAO

Day 10 - What I wore today

Underkläder (lol, obvious), svarta strumpbyxor, långt svart linne, en stor grå tröja med typ små hål i + armband och ringar. Och ytterkläder, såklart. Fuck vintern.

Kvällen tillbringades hos Angelina med té, bullar&muffins och julfilm. Sjukt mysigt.
Missade sista bussen från jakan, men som tur var kände Olle att han var väldens bästa vän, så han plockade upp mig med bil och körde hem mig. Helt underbar! Bjöd på té som tack, haha!

Nu sitter jag och lyssnar på musik, medan mamma dampar för att jag sitter vid datorn fast hon ska gå och lägga sig, lol. Aja, ska ändå sova snart. Ciao

Day 09 - My beliefs

När det gäller religion är jag agnostiker. Finns det en gud är det samma gud för islam, judendomen, kristendomen och allt vad det heter. Det är vad jag tror.

Jag tror också att OM det finns en Gud, var det inte Gud som skapade Människan. Jag tror att det var Människan som skapade Gud.

Om vi pratar i allmänhet finns det mycket jag tror på. Karma, reinkarnation, kärlek, livet, utomjordingar (Hur ska vi kunna vara det enda levande i hela universum? Det är ju bara knäppt att tänka så), spöken, demoner, atmosfärer osvosv. Det finns för mycket för att jag ska kunna nämna allt.

I övrigt tycker jag att religion och tro är väldigt intressant att diskutera, för alla har olika syn på det. 
Aja, det var väl allt för mig! Vill förövrigt tillbaka till London. Bilder kommer sen! xx

SLOW DANCING IN A BURNING ROOM

Kom hem från London idag. Det känns som att jag är på besök här och egentligen bor där. Vilket snart är fallet. Eller ja, det beror väl på hur man definerar "snart". Känner bara att jag är så sjukt trött på Sverige, mentaliteten, kylan, allt. Jag har inget mer att hämta här.

Förövrigt förstår jag ibland inte vad som är fel på mig. Och snälla, bespara er meningar som "det är inget fel på dig", för det är det och det VET jag. 
Jag borde gå till en psykolog, snarast, för jag vet inte vad jag kommer ta mig till med alla mina sinnessjuka tankar annars. Helt ärligt vill jag inte veta heller.


Jag älskar dig.

Day 08 - A moment

Den här sommaren, i juli.
Alex och jag hade precis gjort slut. Var i Solna med Sarah en kväll. Att säga att jag mådde dåligt är en underdrift. Låt oss bara säga att jag i princip var apatisk. Hon kom med förslag på vad vi skulle göra och till slut nappade jag på ett. Vi satte på oss kortbyxor och en tröja, gick ut utan skor i ösregn. Det var härligt. Och just de ögonblicken, de sekunderna.. Jag hade inte känt mig så levande på länge. Jag vill göra det igen.

Day 07 - My best friend

I've got a lot of close friends. Though three of them counts as the closest, and thats:

Madde, my best friend, my safety whenever and however. She's amazing and we're so alike and yet so different. We don't have to see eachother each and every day, cause it's always the same between us, no matter how long time that passes between the times we get together. I don't have enough words to describe how close we are and how much she means to me. I just know that she always pick me up when I'm down and I always do the same. She's one of the few people how can make me feel like myself and make me happy with just a couple of sentences. I don't know what I would've done without her. We've been friends for five years. And it has been five wonderful years. I'll never let go of her, cause a girl like her is impossible to find.

Angelina, my sister. We've known each other for about five years. And this year, we've gotten closer than ever. Nothing ever changes between us and she is really family to me. We can talk about anything, we both value honesty, we have same opions in basically everything.. We're always crazy when we're with each other. She makes me crazy and it goes the other way around. People must think we're mental when we're together, haha! But I'm happy she makes my life so insanely much better. I don't know what I would've done without her by my side this fall, cause she has really inspired me and supported through everything. She has been, is and will always be my sister from another mister. She is one of the few persons I'm sure I will know until the day I die.

Sarah, my soulmate. There's no better word to describe what we have. We found eachother after one conversation in school, which was the first day, and since then we've been kinda inseperable. Though, she spent a year in Japan and that was really hard to deal with. Now, however, our relationship is stronger than ever and I think the distance when she was in Japan made us both stronger and also the tie between us. She's a fantastic person and I wouldn't trade her for anything in the world. We work so well together, and more than one time we finish each others sentences. Almost like an old couple, lol. It just proves how we think the same thing about almost everything. I'm so grateful that she has never given up on me, though I've been a bitch, a psycho, a depressed pathetic person so many times I can't even count them. It's because of her my heart is still beating.


I love you guys so much it's impossible to describe. Never forget that.

Every second counts

Dagens humör:
Happy, tired and excited.
Dagens borde:
Not to overanalyze things.
Dagens frisyr:
Straight and kinda bed hair.
Dagens klädsel:
Underwear, leggings, socks, white t-shirt with pictures on and a black cardigan.
Dagens vill ha:
Love and response.
Dagens längtan:
Christmas, New years eve and this spring.
Dagens fundering:
Why people act the way they do.
Dagens beroende:
White peppermint mocha and cigarettes, tho cigarettes is always an addiction, lol.
Dagens musik:
Cee Lo Green - Fuck you, Justin Bieber - Pray and Tegan and Sara - Nineteen.

I took this from Sarah: selcouth.blogg.se

LONDON

An sa lange ar London underbart!
Vi har shoppat, fikat pa Starbucks (<3), kopt mat pa Marcs and Spencers, atit den mitt pa Oxford Street (jag satt till och med ner), skrattat och sa vidare! Idag ska vi till Institutio Marangoni, Royal College of Music, London Bridge, Big Ben, Victoria's Secret och ev. nagra fler affarer! Senare ikvall ska vi ut, antagligen till Penthouse eller Club49. Lar ju bli galet!

Men nu ska vi nog borja rora oss om en stund! Plus att vi bada dor av hunger, haha, London-dieten<3
Nejmen, uppdaterar kanske senare idag, vi far se om jag far tid over!

XX


Day 06 - My day

Än så länge har jag ätit mat, packat klart, suttit vid datorn, fixat mig, lyssnat på musik och snart ska jag bege mig till stan! Ska antagligen fika med Becca runt sju och sen träffar jag kanske Sarah när hon har slutat. Efter det ska jag sova hos Angelina eftersom att vi ska ta bussen som går halv nio imorgon till Skavsta! Helt otroligt att jag kommer befinna mig i London om mindre än 24 timmar.. I love it.

Aja, bloggen kommer antagligen pausas tills jag kommer hem (fredag). Så listan fortsätter säkert då!
Och för er som inte har facebook; jag har inte mitt vanliga nummer när jag är i London. Har det gamla. Utifall ni vill mig något relevant!

CIAO

DONTTRUSTME

Kvällen spenderades för mesta delen i stan. Åt först middag med Angie, kycklingfilétallrik <3, vi blev så mätta att vi båda kind of died. Viktor kom även förbi och sa hej en snabbis.
Åkte sedan hem till henne, hämtade cabinväskan, mötte Sarah i centralen och åkte tillbaka till Kungshallen. Hon åt japanskt (SURPRISE). Vi chillade lite, planerade vår jorden runt resa och hade allmänt trevligt.

Kom hem runt halv tolv. Har sedan dess suttit vid datorn, packat, spelat gitarr och gjort en ny spellista med i princip ALLA bra låtar jag lyssnar på just nu. Spana in den: Fingerprints
Nu ska jag packa klart, lyssna på grym musik och kolla om amerikanjäveln loggar in eller inte.
CIAO
Cambilder<3

Day 05 - My definition of love

Kärlek. Ett svårdefinerat ord, men när du väl upplever det råder det oftast ingen tvekan om att det är just kärlek.
Jag tror att jag har en annorlunda syn på kärlek än de flesta. Jag ser på kärlek som det närmaste magi vi kan komma. 
Som jag nämnt i ett tidigare inlägg, vet jag inte riktigt om det klassas som vit-eller svartmagi. Det kanske är både och.

Jag har upplevt kärlek, dvs utöver vänner och familj, tre gånger. Första kärleken, sen Alex och nu börjar jag bli kär igen. De flesta vet nog vem det är och hur situationen ser ut, och den suger bokstavligt talat KUK. Men ja, vad ska man göra? 

Jag tror inte heller på ens "livs kärlek". Jag tror att det finns många s.k. rätt personer för alla. Det gäller bara att hitta dem. Och jag tror att det finns olika personer för olika skeden i ens liv. Sen kanske det finns någon som passar en oavsett vilket skede man är, men jag är tveksam till att den personen är lätt att hitta.

"I know that you're tired of waiting. And you may have to wait a little while more but, she's on her way, Ted. And she's getting here as fast as she can."
Citat från How I met your mother, S04E23. Stella to Ted.

Day 04 - What I ate today (like that's interesting..)

Glömde uppdatera igår, sorry för det!
Igår åt jag makaroner med ost-&baconsås och drack cola.
Drack massa té under kvällen och åt även choklad. Det är nog allt, haha!

Kvällen spenderades med Sarah och Angelina. Fick julklappar från Sarah; en kavaj (SKITFIN), pärlarmband, örhängen och två par knästrumpor från Wales. Du känner mig allt för väl. Några av de bästa presenterna, någonsin! Tack älskling <3

När Sarah åkte hem, stötte Angelina och jag på Christian vid bussen, med hans underbara hund, Malou. Vi följde med honom hem och fikade och snackade skit i ca tre timmar. Sen kom vi hem, chillade, rökte och planerade inför London! Ska bli så sjukt roligt att åka dit på måndag!

Idag skulle jag egentligen ut och äta med mamma och Nikki, men det blev kaos och förseningar, så det vart inte av. Nu ska Angelina och jag snart till stan, hämta pengar, äta och chilla. Det blir nice.

Sen vill jag säga tack till alla som ställde upp för mig igår. Ni är underbara och jag älskar er.

Oh no, don't worry about me.. It's not like I have feelings or anything.

Erm, hej, jag vill ha Bailey's?!?

IT'S ONLY IN MY HEAD

Obehagkänslan tar över och jag vet inte var jag ska placera den. Den är överallt nu och jag har insett att den inte menar väl. Rädslan för mig själv växer och jag vet inte vad jag kommer göra härnäst. Alla tankar krockar och bildar en mur mot allt jag ska göra. Kan inte resa mig. Kan inte prata. Kan inte göra någonting. Kan bara fortsätta skriva, för något vill komma ut. Den vissheten fyller mig. Trycker på, fast jag inte vet vad jag ska skriva. Känslan är överväldigande. Manande. Den gör så att jag hamnar i det här apatiska tillståndet. Vet inte ens om det är apatiskt, skulle nog hellre använda ordet "trans". Jag är i trans. Det vill komma ut, men jag vet inte vad det är. 

Det känns som att jag är ett riktigt psykfall just nu. Som att jag hör hemma på ett psykhem. För riktigt psykiskt störda. Jag känner mig verkligen riktigt störd just nu. Som att inget betyder något förutom den här känslan. Den här känslan som jag inte ens kan placera ordentligt. Jag kan inte ens hantera den. Den hanterar mig. Styr mig.

Den tvingar fram tårar i mina ögon. Och jag är inte ens ledsen. Eller är jag det? Jag vet inte. Jag vet ingenting. Jag tycker inte om det här. Jag kommer inte härifrån ensam. Det känns som att det kommer explodera snart. Jag vet inte vad som händer då. Det känns som att vad som helst kan hända. Mörket kryper närmre för att långsamt fånga alla mina sinnen och handlingar. Jag vet inte vad som händer.

PRAY

Har ni någonsin haft den där känslan av att ni vill förmedla något, men vet inte vad?
Något sitter och bankar i bakhuvudet. Det känns oroväckande, men samtidigt.. lyckligt?
Jag vet inte var känslan kom ifrån, det var bara så plötsligt. Var så oförberedd.

Har en konstig känsla av att jag är utanför min kropp och tittar ner på mig själv. 
Jag tror att det är dags att sluta skriva nu, det här blir alldeles för sinnessjukt. Precis som mig, haha.

Låten som tilltalar mest just nu. Eller snarare beskriver nästan min totala känsla som hotar att ta över min kropp. Here it is, you'll need spotify for this one: Jason Walker – Down

Day 03 - My parents

Min mamma heter Jane. Hon är världens mest underbara mamma, men kan ibland bete sig en aning bakvänt. Vi pratar om nästan allt. Dock är vi väldigt olika gällande många saker och vi har många olika åsikter, så ibland kan det vara svårt att behålla "lugnet".

Min låtsaspappa, som har varit en riktig pappa för mig i ca 13 år, heter Lazaros (japp, grek). Han och min mamma har precis skiljt sig. Så det är inte så mycket kontakt där. Vi har varit igen riktigt många bråk och vi är alltid oense om allt. Men han är fortfarande pappa.

Min riktiga pappa heter Kenneth. Han lämnade oss för gud-vet-hur-många-år-sen. Dock fick jag hans nummer från min äldsta syster förra året. Jag smsade honom på nyårsafton och skrev "gott nytt år". Han ringde mig första januari. Vi träffades första gången i mars eller april. Det var ovanligt, men välbehövligt. Sen dess har vi setts ungefär en gång i månaden och ätit middag och pratat om allt möjligt. Jag är glad över att jag tog det steget.
Nästa år har han varit ren i fyra år. Han har åtminstone en stolt dotter.

Jag älskar alla mina föräldrar. De är helt underbara, fast på helt olika sätt.

Day 02 - My first love

Jag känner att redan här börjar det bli lite personligt..
Min första kärlek träffade jag för tre år sen. Det var fram och tillbaka hela tiden och till slut kom jag över honom efter nästan två år. De flesta som läser min blogg vet nog vem det är. Tänker inte skriva något namn, men som sagt. Det är nog allt.


Förövrigt vaknade jag 0640 imorse, ringde min chef och fick reda på att jag inte behövdes på jobbet idag. Gick och la mig, kunde inte somna. Gick upp vid åtta och åt frukost. Tog en morgoncigg på balkongen. Har sen dess suttit vid datorn och snackat med Nick och lite flera. FACEBOOKCHATTEN<3
Lol

Day 01 - About me

Basics
Namn: Nadja Jane Michelle Fredlund
Ålder: 19 år
Födelsedag: 28 augusti
Boende: Radhus i Viksjö, och ja, jag hatar Viksjö
Skolgång: Fjällenskolan och Samgymnasiet (Samhälle&Musik)
Dagens status: Arbetssökande
Relationsstatus: Singel, kind of.

Favoriter
Té: Blåbärsté
Mat: Erm, typ cheese burgare?!
Cigg: Marlboro Fresh
Film: Svårt val.. Men måste nog säga Domino.
Böcker (för svårt att välja en): En magikers saga, The Twilight saga, Imorgon när kriget kom, Harry Potter, Lejoninnans sång, Eragon, Sagan om Isfolket. Alla är serier. Puss.
Band: Har perioder för band. Kolla in min senaste spellista@spotify: Accidentally In Love
Serie: Skins

Personlighet
Positivt: Trevlig, omtänksam, rolig, flippad, intelligent, kreativ, självständig, flexibel, nyfiken, äventyrlig, stöttande, kortsynt, har en ganska bra självinsikt.. Vet inte riktigt vad mer jag är, haha!
Negativt: Bitter, dryg, dömer snabbt, kort stubin, envis, stolt, kan inte diskutera för fem öre för att jag blir förbannad, lat, påfrestande vid vissa tillfällen, förstår ibland inte ordet "nej", har svårt att få arslet ur vagnen och göra saker jag måste göra, höga krav på mig själv, osäker.. Erm, något mer?

Tycker om
Intressen: Musik, fota, spela gitarr, sjunga, umgås, läsa, se på film, fika, resa, historia, religion.
Allmänt: Mina vänner, familjen, träffa nya människor, ärlighet, djur, smultronvin.

Tycker inte om
Sinnessjuka människor som gör sinnessjuka saker (t.ex. pedofiler, djurplågare osv), otrohet, snö, kyla, egoism, självgodhet, distans, depression, fack, barn, Sverige, maktgalna människor, orättvisor.

Det var väl typ allt! Känn er fria att skriva kommentarer eller lägga till något ni tycker jag har glömt (som är viktigt).
Fjortisposen och alla gillar den!

FUCK YOU

Vi får se hur länge jag orkar med det här, haha! Kan säkert bli kul. Eller kanske inte. Anywayy, börjar nu! Eller snarare inlägget efter det här!
Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

COLOUR THE SMALL ONE

Dagens humör:
Mensvärk och sjuk.. Men i övrigt, sjukt bra!
Dagens borde:
Ha gått till jobbet.. Haha, skyller på sjukan.
Dagens frisyr:
Fluffy and all over the place
Dagens klädsel:
Strumpbyxor, sockor, långt svart linne,
svart myströja och självklart underkläder!
Dagens vill ha:
Möjligheter
Dagens längtan:
London (6daysleft)
Dagens fundering:
Gå vidare, vad är rätt?
Dagens beroende:
Musik och cigg
Dagens musik:
City and Colour, Counting Crows, Anya Marina,
Coldplay, Lykke Li och Sia.
Dagens person:
Angelina (<3)
Dagens saknad:
C. <3
<3

ACCIDENTALLY IN LOVE

Tänkte uppdatera er lite om mitt händelserika (hrrm) liv!

Har jobbat för min morbrors firma sen förra veckan. Det har varit sjukt jobbigt att vända tillbaka på dygnet, men har i alla fall varit på kontoret i princip varje dag halv åtta (kontoret ligger i stan, creds till mig).

I fredags var första gången jag träffade någon på fem dagar, vilket var skönt. Kvällen tillbringades bland annat med Jessie, Pillis, Nick, Semir, Kattis och självklart Carlos, som var födelsedagsbarnet! Vi var på en krog i Ängbyplan och det var sjukt mycket folk som var där. Sjöng kareoke med Pillis (Breakeven) och med Jessie (Kids). Var sjukt kul, fastän jag var hes som en röktant! Drog hem vid ett och var hemma halv tre. Skypade med Clark och Mckinley ett tag, men bytte ut dem mot Clay när han loggade in. Det var mysigt. Jag somnade framför skype, så han tittade på mig när jag sov i tjugo minuter.

Vaknade klockan tre på lördagen och fattade ingenting när jag såg att datorn fortfarande stod bredvid mig. Det var psykiskt, haha!
Resten av kvällen spenderades med Hind, Nikki, Sarah, Angelina och Johan. Fika på café60 var längesen och kom på hur värt det egentligen är. Blåbärsté, sjukt gott åh. Kom hem samma tid som natten innan, dvs halv tre. Låg vaken till sju på morgonen och snackade lite med Clark.

Idag har jag sovit länge, hostat sönder min hals, druckit té, rökt och skypat med Clay. Rätt värd dag ändå.
Nu ska jag röka, sen städa mitt rum (det ser ut som en krigszon.. seriöst) och därefter duscha. Ska samt tända lite ljus i rummet och mysa med en kopp té och ev. en film eller bok. Eller datorn, haha!
Och om åtta dagar åker Angelina och jag till London. Can barely wait.
xx
Angelina,jago&Olle@chatroulette

RSS 2.0