DAY SEVEN

Om jag fick en miljon skulle jag flytta till London DIREKT. Ge lite pengar till mamma och Nikki. Och ja, köpa allt jag behöver, t.ex. en Macdator och en mobil.
Nu blire grymma grejer med Tobbe, Ciao




DAY SIX

Hrrm, jag vet inte riktigt om jag har en speciell "typ".
När det gäller killar är det oftast långa, smala och utländska. Men, har väldigt blandad smak som sagt. Tror dock inte att jag skulle kunna falla för en rödhårig.. Ytterst tveksamt.


Luke Pasqualino som spelar Freddie i Skins, omg. Så otroligt fin.


Ed Westwick som spelar Chuck Bass i Gossip Girl. Sjukt fin kille.

När det gäller tjejer är det typ.. inte tjejiga tjejer. Tjejer som är som jag typ, haha! Mörkhåriga är alltid en favorit, oavsett kön.


Kristen Stewart, känd från Twilight, The Runaways osv.
Sjukt vacker.


Kaya Scodelario, spelar Effy i Skins s03-04. Så jävla fin.


Så har vi Katy Perry. Lovely.

DAY FIVE

En macka. Vore rätt awesome.

Sen vill jag ha ett jobb, pengar, hängselbyxorna från Monki, ny mobil och sommar. SOMMAR. Den som ger mig allt detta kommer jag älska förevigt.

Nu är det utgång, ciao xx

DAY FOUR

Mina primära mål är att skaffa ett jobb så att jag kan flytta till London i höst. Ett av mina mål är också att gå på Peace&Love och Emmaboda (Two Door Cinema Club kommer dit OMG).

Mina drömmar over all är att se så mycket som möjligt av världen, helst bli någonting inom musik så att jag får chansen att ändra och hjälpa världen. Samt träffa mina tre män: Ray William Johnson, Bruno Mars och Luca Pasqualino.
Jaja, det är fint och jag är fett brudig, JAG VET!

Har i vilket fall varit duktig idag! Var först på UM med Pillis och Madde, sen registrerade jag mig på Arbetsförmedlingen. Efter det åkte jag hem och tog en dusch, sen bjöd mamma på lunch. Nu sitter jag hemma igen och snart bege mig till Jakan, för tredje gången idag och klockan är bara kvart över två.. Sjukt.
xx

DAY THREE

Min favorit årstid är nog våren eller sommaren. Klarar inte av kylan på vintern, eller snön. Och på hösten blir man alltid deprimerad, för att man vet att vintern är på väg..
Som sagt, avskyr vintern. Vill ha vår, NU.

Imorgon blir det UM, arbetsförmedlingen, träffa Thomas och möta Lisa och antagligen middag med sis. So far.
Hittade min kalender också. Värt.

xx

BAG ON MY HEAD

JAG ÄR SÅ JÄVLA SNYGG!
Lol, jk. (För er som inte vet vad "jk" betyder, så är det just kidding, tydligen..)
Gick upp åtta idag, framsteg!! Blev dock ingen UM, men ska dra iväg till skolan om några minuter!
ttyl xx

I<3webcam, lol

YOUR KISS IS COSMIC

Sitter med en ansiktsmask som luktar vanilj i mitt nystädade rum. Helt okej kväll!
Ska strax ta en dusch, sen ska jag nog titta på film eller Skins i min nybäddade säng. Och ja, jag har slagit på stort och till&med bäddat om sängen!

Imorgon ska jag till skolan och prata med mina gamla lärare. Ska ev. till UM på morgonen innan. Sen blir det också troligtvis en promenad och fika med Angelina i Stockholms området! Det blir nog bra. Ska förhoppningsvis jobba i veckan också. Och antagligen lämna ut lite CV:n eftersom att jag inte har fått svar från någon av dem jag mailade. Men aja, det löser sig!



Holy mother of god, hon är så jävla vacker.

DAY TWO


En (fyra) person(er) jag vill träffa just nu. + Annica.

DAY ONE

Bild från The Studio.

1. Nästan för ärlig. 2. Överkritisk. 3. Kan inte ta konflikter.
4. Ställer alltid upp för mina nära. 5. Har en sjuk humor.

FUNNY STORY

Dag 1 – En bild på mig + 5 fakta.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

SOONER OR LATER IN LIFE, THE THINGS YOU LOVE YOU LOSE

Lördags eftermiddagen tillbringades hos Emma med Lisa och Madde. Därefter åkte vi hem till Maddes flickvän Jessica som bor på Lidingö. Där var det lite mer folk (chillkrök kinda). Vi körde Truth or Dare, haha, sjukt roligt otippat nog! Åkte till Mcdonalds i stan och åt där med Lisa och Emma.
När de åkte hem mötte jag upp Viktor och vi gick och mötte upp älskade Nicole. Vi gick till det mysigaste fiket ever på Stureplan och satt där tills ca fyra på morgonen = VÄRT!
Kom hem för undefär en timme sen och nu blir det Skype innan jag sover!
Ni får ursäkta bristen på inspiration att skriva något vettigt än om mina dagar, ska försöka ta tag i det!
xx


Saknar London och white peppermint mocha.

THE STUDIO


Ni får en bild, that's it! Men ja, bild från photoshooten i fredags!

RUNAWAY BABY

19: Var barnvakt en stund på eftermiddagen åt Estelle. Åkte därefter till Angelina. Vi gjorde spinat&ricotta tortellini med creme fraiche franska örter, VÄRT! Fanta exotic på det, samt chips med dipp. Vi tittade på Only fools and horses, någon brittisk serie som var rätt rolig. Åkte hem, satt vid datorn och dygnade till torsdagen.

20: Mötte upp Sarah vid tio i åtta och köpte frukost (bestående av kyckling&baconröra i baguette<3 + äppeljuice) på OKQ8, gick till skolan och satte oss och åt i sofforna. Chillade där tills tio, då jag åkte hem och tog ut Malou. Därefter bar det av till Kista där jag åt lunch med Simone. Min sushi-craving blev äntligen tillfredställd. Vi gick runt lite i affärer, men var så trött att jag åkte hem. Var hemma vid fyra, däckade i soffan tills sju då Angelina kom. Det var mysigt som fan, fast jag var död. Gick och la mig tolv.

21: Försov mig och kom en kvart sent till mitt barnvakts jobb (låter mer seriöst än vad det är, passar min kusin..). Var uppe kvart över sex och i stan halv åtta.. Rätt bra jobbat, fick dock alldeles för lite sömn. Vid kvart i tre kom min morbror hem, så då promenerade jag till Stureplan, mötte upp Nikki, Angelina och mamma och gick in på The Studio. Vi fick nämligen i julklapp av mamma att vi skulle stylas och fotas där, så ja. Det var en upplevelse och det var rätt kul. Mamma gick därifrån 2200 kronor fattigare.. Kul att bilderna var cpdyra. Aja, valde bara fyra så.
Fyra timmar senare, dvs klockan sju, var vi klara. Åkte till MAX, köpte med oss hamburgare hem och dog av matorgasm. Senare på kvällen drog Angelina, Arvid och jag till MP. Det var roligt och vi dansade, wooh! Gick även "mellan" i ett blattebråk. Jag är cool. Nejmen, ja, fett onödigt att folk ska hålla på och starta värsta slagsmålen för ingenting. Omogna skitungar.
Aja, kom hem för ca två timmar sen och är stört trött, så ska nog sova nu.
xx


Lite sent, men mys.

LEAVE ALL YOUR LOVING BEHIND, YOU CAN'T CARRY IT WITH YOU IF YOU WANAN SURVIVE

Min gårdag såg ut såhär:
Vaknade. Fick skjuts med Pillis och Semir till Vällingby. Där mötte vi upp Jessie och Pillis. Gick lite i affärer tills tjejerna skulle hem och laga middag. Sarah och jag gick till vällingehus och köpte kaffe. Hon pluggade medan jag läste hennes poesibok och lyssnade på musik. Efter ett tag kom även Johan dit och tillsammans mobbade vi Sarah. Det var nicee. Efter någon timme åkte Sarah och jag hem till henne, lyssnade på musik, åt mat, pratade osv, the usual you know!
Vid tolv-eller ett-tiden kom Johan över och chillade ett tag. Sen begav vi alla tre oss ut för att möta Micke, Eva och Tobbe på en nattcigg. Det blev dock mer än det. Vi klättrade på tak, spelade fotboll, rökte, snackade, u name it. Det var nice. Vid ett tillfälle fick jag bollen i bakhuvudet, snubblade ner och la mig i snön med bara linne. Det var ändå rätt. skönt. Har inte känt mig så levande på länge.
Vid tre-tiden gick jag hem till Sarah och la mig bredvid henne i sängen. Hon gick nämligen hem tidigare, så hon sov när jag kom hem.

Min dag såg ut såhär:
Vaknade vid tre, vi hade försovit oss till skolan. Åt en macka. Rökte. Sarah sminkade mig, vi rökte lite mer, gick på promenad med Ablah, åt middag med Gunnel (Sarah's söta mamma), hjälpte hennes föräldrar att möblera om och sen följde hon mig till bussen.
När jag kom hem var mormor hos oss, för tydligen hade någon gått in på vår baksida när Nikki satt i vardagsrummet.. Creepy. Anyhow, fick mormor att skjutsa mig till handlarn för att köpa cigg och sen var hon även jättegullig och körde hem mig igen. Sen dess har jag försökt hitta en relativt decent bild på mig till mitt CV. Slutade med att jag tog några nya och nu sitter Johan och redigerar en av dem. Lyssnar även på en sjukt bra låt. Tänker dock inte avslöja bandet eller låtnamnet, orkar inte att alla ska börja lyssna på okända artister. Sarah, du har dåligt inflytande på mig!

Nu ska jag i vilket fall skicka in mitt CV till lite olika ställen, sedan äta något och sen sova. Imorgon bär det av till skolan på en visit, IGEN och sen ska jag vara barnvakt en stund på kvällen. Blir nog bra.

Don't forget that you're all beautiful people.
xx

Langar oldie på mig och Sarah. Mitten av tvåan!


IMAGINE

Har precis suttit och kollat igenom massa jobb på arbetsförmedlingens platsbank! Värt. Hittade femton intressanta jobb, så imorgon ska jag skicka in mitt CV eftersom att klockan är 02.59 och jag är trött. Men det känns bra att ta tag i allt.

Det som fattas för att göra mitt liv relativt perfekt är:
- Ett jobb
- Ringa kuratorn och boka tid
- Skaffa p-piller
- Få lite mer inspiration
- Samt vända tillbaka dygnet

Sen är jag fan nöjd. Om sommaren kommer lite snabbare är det ett stort plus, för den här vintern suger fan hårt! Får hålla tummarna på den fronten.

Nej, nu blir det sömn. Även fast jag bara har varit vaken i sex timmar, haha.. Lycka till med den, liksom. Aja, får försöka. xx


When did my heart go missing?

SHE KILLED IT WITH KISSES

In the back of the car
On the way to the bar
I got you on my list
At the foot of the stairs
With my fingers in your hair
Baby, this is it



Note to self: never get your heart broken.

FIND THE REASON "WHY"

Kvällen tillbringades med Viktor i min lilla residens i kära Viksjö. Cola, passionsoda, skagenröra mackor, bra musik och "I love you, man". Kvälle hade antagligen inte kunnat bli så mycket bättre. Dessutom är det bara -3 grader ute! Död åt vintern

Nu blir det antingen Skins, The Runaways, skriva en låt (som jag ändå inte kommer bli nöjd med) eller ha en mini spa-kväll.. Så många lockande val. I'll be back later.



Bild på Sarah från i höstas. <3

WHIP IT REAL GOOD

Kan inte fatta att jag sätter mig och bloggar nu. Men måste få ut lite.
Dygnade från torsdag till fredag. Åkte till skolan på dagen och spenderade några underbara timmar med bland annat Kourosh, Arvid, Chris och Kenya. Det var värt. Åkte hem, satt vid datorn i några timmar och var helt slut. Bestämde mig efter mycket om och men att jag skulle stanna hemma på fredagkvällen, dvs igår. Kollade Skins. Blev konstigt nog pepp, fast jag inte hade sovit på 24h. Sarah undrade om jag ville med ut. Så det blev utgång i alla fall!
Dovas med världens bästa
, kunde inte ha varit bättre. Efter det langades det privat efterfest hos en viss Mr.Awesome. Det var niiice. Åkte från honom för ca en timme sen. Dock var jag tvungen att gå från Lantmäterivägen hem för att SL suger.. Det var inte de trevligaste femton minuterna i mitt liv!
Egentligen skulle jag ha "jobbat" eller vad det nu är, idag. Men känner att jag har inte sovit på 36h och jag dör. Så skrev att jag hade fått vinterkräksjukan.. Awesome.
Nu är det dock dags för sömn innan mitt huvud sprängs. xx

JUST SET THEM OFF

Dagens humör:
Glad, men trött. Och irriterad på en viss Sarah som aldrig svarar i sin mobiltelefon..
Dagens borde:
Sova, men skit i det!
Dagens frisyr:
Volym och mittbena = the usual
Dagens klädsel:
Mönstrade strumpbyxor, svart oversized linne (favoritplagg, oki?), svart kofta + smycken
Dagens smink:
Naturligt och mysigt.
Dagens vill ha:
Åtta spänn så jag kan köpa cigg.
Dagens längtan:
Träffa Tobbe <3
Dagens fundering:
Sociala beteenden.
Dagens beroende:
Musik och ciggis.
Dagens musik:
3OH!3 ft. Katy Perry - Starstrukk.

xxx

YOU KNOW THAT KIND OF SHIT JUST DON'T WORK ON ME

Gick och la mig klockan fem igår morse. Sov till halv nio på kvällen. Gick till handlarn med lovely Pillis. Gick hem, satt vid datorn. Gick och la mig vid fem. Kunde inte somna, så gav upp tanken på sömn vid sju. Sen dess har jag suttit vid datorn. Var nyss nere och åt marmeladmackor med ost, drack té och tog två morgoncigg. Det var värt.
Mitt hår är smutsigt, I look like shit och nu ska jag ta en dusch och fresh up. Efter det bär det av till skolan. Om Sarah kan vakna någon gång, dvs.. Lol.

Coconut Records – West Coast, bra låt. xx


Ser INTE ut såhär atm.. Wish I did. Men snart så!

L-O-V-E'S JUST ANOTHER WORD I NEVER LEARNED TO PRONOUNCE


Langar fjortisposen, och alla gillare! Nejmen, hade tråkigt, ok?
Sov knappt något inatt, Mr.Seg's fel. Japp. *skrattet*
Dagen spenderades på möte, hos Madde&Jessica
och med Sarah och Amanda på donken i stan.
Värt? Japp.
NU ska jag däremot däcka i min säng. xxx


It doesn't really matter who you think you are.

XX

Dagens humör:
Irriterad på mig själv.
Dagens borde:
Sova, haha..
Dagens frisyr:
Det vanliga, fast med mer volym.
Dagens klädsel:
Underkläder, svarta strumpbyxor, Sarah's svarta Peace Off-linne och en svart kofta.
Dagens smink:
Naturligt. Mina ögon ser stora ut idag. Sjukt nöjd.
Dagens vill ha:
Pengar så att jag kan åka iväg. Och körkort för roadtrips.
Dagens längtan:
September.
Dagens fundering:
Sluta umgås med tjejer?
Dagens beroende:
Socialt umgänge
Dagens musik:
Florence and the Machine - My boy builds coffins


Kvällen tillbringades hos tjejen till höger. Underbart.
Älskar dig.


DON'T ASK ME WHERE I'LL GO, CAUSE FRANKLY I DON'T KNOW. AND I DON'T GIVE A SHIT.

Har varit hemma hela dagen, som vanligt. Dock ska det bli ändring på det i veckan!
Imorgon ska jag på arbetsintervju och ska även försöka ta mig till UM innan. Efter det ska jag fika med Hind. Ska även försöka få tag på min morbror och ev. ta en fika med honom!
Resten av veckan får vi se hur det blir. Ska antagligen söka lite andra extrajobb också. Men får jag det här jobbet vore det grymt!

Är så sjukt peppad inför flytten i september! Känner verkligen att människor och Skins motiverar mig just nu. Motivation är värt! Nu ska jag kolla igenom mitt CV och maila lite grejer till Sarah.
xx


LONDON <3

Lite sent, jag vet. Men har som sagt inte haft någon dator att lägga in bilderna på! Klicka på bilderna för att se bättre. ENJOY, ppl *:

DAY ONE:


Första bilden är bussresan påväg in till London city. Det är även Angelinas bild, men tog mig friheten att sno den för att den är så fin! Hope you won't mind, babe. Vi handlade lite, och i väntat på James satt vi på Starbucks och drack white peppermint mocha <3

DAY TWO:



Första och andra bilden är utanför James lägenhet. På sista bilden är det James och Angelina i vardagsrummet! Blev inte så mycket bilder eftersom att vi shoppade rätt mycket. Men ja. Vi var på Oxfordstr. hela dagen och innan vi åkte hem till Woolwich fikade vi på Starbucks. Det var värt.

DAY THREE:


Denna dagen var tillägnad sightseeing och skolor.
Först letade vi upp Instituto Marangoni, en väldigt känd designskola som Angelina ville spana in. Efter det bar det av till Royal College of Music (finns en fin bild på Angelina utanför, haha!). Vi var också på Kings Cross station där de spelade in Harry Potter. Dock har jag inga bilder därifrån. Vi var också vid Big Ben och på London Bridge. När vi var klara gick vi självklart till Starbucks. Det är en bra vana.

DAY FOUR:

Den här dagen spenderades HELT åt shopping. Så uppenbarligen blev det inte mycket bilder, haha..

DAY FIVE:


Going home.. Ja. Första bilden är Angelinas, och vi satt på bussen påväg till Stansted Airport. De andra bilderna är tagna utanför flygplatsen. Den var ändå rätt stor för att vara "off".

Veckan i London med min älskade syster Angelina, var en av de bästa veckorna i hela mitt liv. I september flyttar Sarah, Angelina och jag dit. Det kommer bli episkt och jag trodde inte att man kunde längta såhär mycket efter något.
Jag är glad att vi gjorde den här resan. Jag är så otroligt tacksam för att ha dig som vän och syster. Du betyder mer än vad du tror. Glöm aldrig det. Jag älskar dig.


Vi är bäst. Fast vi är lite cp. <3

I PULLED AN ALLNIGHTER.. AGAIN. ANYONE SURPRISED? NOPE, DIDN'T THINK SO.

Gick upp 1900 igår. Gick till handlarn, köpte cigg. Spenderade kvalitétstid med Madde och Pillis. Det var mysigt och värt, trots kylan. Tappade ett glas i golvet för att jag inte hade någon känsel i min hand.. Lyckat Nadja, verkligen lyckat. Satte mig därefter vid datorn och tänkte uppdatera min iPod med bra skit, men mamma hade lagt undan iPod-kabeln.. Så det får vänta tills imorgon!
Det som till slut distraherade mig var Gossip Girl. Och ja, jag tittar på det. Var tvungen att kolla ikapp för att jag har missat så många avsnitt eftersom att min dator kraschade, men nu är jag back on track! De sista avsnitten var helt.. underbara. Den serien är verkligen värd, trots att den ibland gör en riktigt frustrerad. Och trots att den verkar ha stämpeln på sig att vara ytlig och tråkig. Men ja. Vi gillar alla olika!

Just nu, 0627 på en fredagsmorgon mitt i vintern, känner jag mig genuint lycklig. Jag vet inte om det beror på Gossip Girl, ny musik, härliga människor eller själva faktumet att det faktiskt är en plusgrad ute. Men jag känner mg i alla fall lycklig, för första gången på väldigt länge. Vill känna såhär förevigt.

Nu är det dock time for bed. Ska upp om 5½ timme. Wish me luck!
xx




I WANNA BE YOU, YOU, YOU, YOU AND YOU

Dagen har spenderats på en makeup-kurs! Det var lärorikt och intressant, dock är jag inte jättenöjd med själva sminkningen, men aja. Blev förövrigt erbjuden jobb där som smink-assistent or something, så ska på möte med sminkösen på måndag! Blir lite spännande.
Efter det bar det av till mammas killes verkstad i Tumba. Där hade någon dumpat massa olika grejer i ett rum och jag fick ta vad jag ville. Kom hem med tre tavlor, fyra glasflaskor, två téburkar, en isbjörn och 21 böcker rikare. Jag gillar det starkt!
Imorgon ska jag på släktträff, och på kvällen vet jag inte riktigt vad som händer, vi får se!
Längtar till lördag, då min älskade syster Angelina kommer hem. Peppar som fan!
Nu är det dags för lite té och mys. Cya laterrr xxx

APPRECIATE

Det har gått fyra dagar på det nya året. Än så länge har det varit helt okej. Förutom att jag fick mens den första januari 2011.. Det sög. Hatar att vara kvinna. Så, det var ju kanske inte världens bästa inledning på året. Men aja, det blir väl alltid vad gör man det till, eller hur?

En snabb uppdate:

Lördag: Vaknade hos Sarah, åkte hem på kvällen. Var med Pillis en stund hos oss och pratade om allt och inget som vanligt. Jag gillar det dock.

Söndag: Åkte till Jessie, var med henne, Annica och Pillis. Det var supermysigt! Annica och Pillis åkte hem, så Jessie och jag hade vår efterlängtade balkongkväll som vi har snackat om i hundra år. Det var en värd natt.
Gick och la oss vid fyra. Vi skulle egentligen upp till UM vid åtta, men det blev inte så. Tur var det, för jag hade inte sovit en blund, så var helt död.

Måndag: Vaknade runt tretiden, åt en oerhört romantisk middag med Jessie (köttbullar och makaroner). Åkte sedan hem lagom tills gänget skulle komma över (gänget = Annica, Niklas, Alex och Sarah, och jag vet att "gänget" låter som en kriminellt och farlig grupp, men vi är alla ganska snälla. Beroende på vilken dag det är så klart.). Vi drack té&cola, åt chips med dipp, spelade kort, uppdaterade varandra om allt, rökte lite för mycket, skrattade lite för mycket (men vi alla vet att man inte kan göra något för mycket av de två sakerna), tog massa fina bilder, färgade mitt hår och lyssnade på grym musik. Det var underbart. Och ni har varit otroligt saknade. Skynda er hem igen. <3
De åkte hem vid tolvtiden, men själv satt jag uppe till sex på morgonen och kollade på Skins osv. Inte så värt dagen efter..

Tisdag: .. När jag vaknade klockan fyra med världens huvudvärk. Kollade på Skins i princip hela "dagen". Har ätit fyra mackor. Rökt ca 5 cigaretter (good job, fast det beror på att jag inte har några kvar), lagt chokladansiktsmask, druckit hallonsoda, duschat och sett Charlie Bartlett (som förövrigt är en sjukt värd film). Nu ligger jag i min mysiga säng och lyssnar på *BING*: Mysstundoptimerare

Imorgon ska min syster och jag på en makeup-utbildning.. Det blir nog spännande. Eller något.

Är röksugen igen, men vill inte ta fler av syrrans cigaretter. Hrrm. Dilemma när man har en cigg kvar. Aja, får se om jag orkar ta mig upp. Nu måste jag sova, för jag ska upp tidigt imorgon.
xx


PS. Angelina, jag saknar dig SJUKT mycket, kom hem snabbt.



RSS 2.0