DEAREST ENEMY

Vid vissa tillfällen kan det kännas som att jag har en personlighetsstörning, vilket jag säkert inte har. Men i vilket fall skulle det inte förvåna mig. Mitt ena jag är glad och lycklig. Tycker att allt rullar på bra och ska snart ta itu med allt som ligger på hyllan. Mitt andra jag tycker att mitt lyckliga-jag ljuger för sig själv och vill att denna ska erkänna det. Mitt andra jag vill skrika fuck you till världen och bränna alla sina saker så att inget matriellt ting kan binda henne till en plats. Då kan hon röra sig hur hon vill. Hon och hon. Vem av dem är jag? Den som låtsas att allt är bra eller den som skiter i allt? Kanske ett mellanting.
Världens största lögn är svaret på frågan "Hur mår du?". Alltid, "Bra". Världens största skämt.
Jag mår kefft. Och det är för att jag är cp.
Spring, för du kommer inte tycka om den jag kommer att bli.

Irrationella-jag är tillbaka igen. Fa-an.


THE GIRL YOU LOST TO COCAIN


@!?&#$"!!?

K R E A T I V T

Jag känner att bloggandet inte går så bra, atm. Är allmänt trött på allt och alla. Kanske förklarar saken.
Senaste veckorna har varit värda, men ändå rätt lika. Ena dagen avlöser den andra och jag märker knappt av det. Kreativiteten har lämnat mig och jag kommer inte på något vettigt att skriva. Finns det ens något vettigt?
Världen skulle vara episk (om alla utom jag och några till) var zombies. Hah. Man kan väl få drömma. Älskar att mina drömmar handlar om zombies.. Jag har aldrig påstått att jag är normal.
I helgen kommer antagligen <NIKLAS3 hem och nästa helg kommer <ALEX3 hem. Nu är det bara Annica kvar eftersom att Frida var hemma i helgen!
Nu ska jag dricka blåbärsté och inte göra ett skit, som jag alltid gör. Känner vi att mitt liv är intressant? Aaa, fast nej.
Ciao


My sister from another Mr. and I.

Sjukhus


You're such a wreck, and now it starts to show.

Har tillbringat senaste veckan med älskade Angelina som snart flyttar till USA i ett år. Fattar inte hur jag ska klara mig utan dig, raring.
I övrigt har det varit en bra födelsedag, trots att tre mycket viktiga personer saknades; Annica, Alex och Niklas. Jag saknar er, otroligt mycket.
Dock klarar jag mig än så länge.
Tatuering imorgon antagligen. Gillar den delen av livet i alla fall. Woh.
Angelina luktar citron. Heh.

RSS 2.0