Breathe in for love.

Jag är så jävla trött på det här eviga tjatet. Det enda jag längtar efter just nu är min artonårsdag och ett jobb. Vill varken bo kvar i den här hålan eller med min familj. Det roligaste är att man knappt kan kalla det för familj. Alla ljuger för varandra, och hugger varandra i ryggen, gång på gång. Är så trött på det här, jag vill inte längre.

Dessa vänner, som man kallar det, är också relativt utnyttjande och trångsynta. Alltid detta "om du får av mig, ska jag ha av dig". De enda som inte är på det sättet är H, B, E och A. Säkert fler, men orkar inte räkna upp alla. Ibland känner jag verkligen att jag måste byta vänner. Speciellt när de säger "jag vill aldrig förlora dig" och sen gör allt för att krossa mitt hjärta. Jag känner omtanken där, verkligen..!

Hur mycket ska en människa behöva ta?

Reality or game show?

Det finns olika sortes par. Har ni tänkt på att vissa personer som är tillsammans, knappt pratar? De pratar inte om problem med varandra, de pratar inte om skolan.. Det är mer det där fysiska de är ute efter. De är inte vänner, bara älskare med förmåner som till exempel svartsjuka, kontroll-behov och det där utan-dig.dör-jag skitet. Det är inte på riktigt, det är bara fake rakt igenom. Paret som är tillsammans bara för att vara tillsammans. Eller är tillsammans pga rädslan av att inte ha någon som älskar en. De vill känna sig bekräftade och speciella. Men egentligen är det ingenting som skiljer dem åt från alla andra fake-par där ute. Kanske är de också tillsammans för att det inte finns någon annan som vill ha dem. Too bad.

Det andra typet av paret är de som är mer vänner än pojk/flickvän. De pratar osv, men de har ändå inte riktigt uppnått den där speciella gnistan som får en att vilja stoppa världen för att kunna andas några sekunder. Det finns ingen passion att hitta.

Sist, men definitivt inte minst, har vi det nästan perfekta paret. Jag säger "nästan perfekta" för att det finns inget som är perfekt. Perfektion är något som är mycket svårt att kunna uppnå. Men tillbaka till huvudsaken. Vi har alltså det nästan perfekta paret. De som är vänner, de som attraheras av den andra, de som alltid ställer upp för varandra, de som förstår varandra utan ord.. De som älskar varandra för dem de är.

Jag är inte säker på om jag har sett det sistnämda paret än. Kanske finns ni någonstans där ute.

Vill ta upp detta med giftermål.. Alltså, ungefär hälften av alla som gifter sig nu för tiden, skiljer sig efter bara några månader/år. Varför gifta sig när man inte är säker på att man vill tillbringa resten av sitt liv med den personen? Allt det här med "tills döden skiljer oss åt" har gått åt helvete. Tills pengarna skiljer oss åt. Eller barnen. Eller andra män/kvinnor som är intressanta. Eller tills känslorna helt enkelt svalnar till bara vänskap. Efter giftermål finns det inte så mycket mer att nå. Det är liksom toppen, det man strävar efter. När man får det man helst av allt vill ha slänger man oftast bort det för att det inte finns någon utmaning längre. Måste vi bli utmanade för att vilja kämpa? Och när utmaningen är vunnen, ger vi då alltid upp vinsten? Det verkar så.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jag är förvirrad. Jag vill inte bli ledd bakom ljuset av dina ord igen. Men hur kan jag låta bli? Hur kan jag gå genom livet och alltid undra vad som hade hänt om jag hade gjort annorlunda? I vilket fall som helst kommer jag göra det. Jag saknar bara det vi hade så otroligt mycket. Det som kunde ha varit, som aldrig blev. Varför blev det såhär? Varför slutade vi båda dom bara tomma skal med för mycket attityd och för lite förståelse? Berätta bara varför.


So damn clever

Har du någonsin träffat någon som du trott gjort ditt liv så mycket bättre? Någon som alltid lovar att finnas där. Någon som har lovat att inte såra dig. Någon som säger "dör du, dör jag. lämna mig inte." Har du någonsin träffat någon som älskar dig, men inte vågat säga det? Någon som knappt vågar vara sig själv.
Det har jag.

Nu i efterhand inser jag att jag gjorde fel. Jag gjorde fel som släppte in dig i mitt liv. Du har tagit så mycket mer än vad du har gett. Egentligen är det en fråga om definition, men jag vet nog inte ärligt om jag ångrar dig (oss). Du påstod att vi är nära vänner. Sedan återvänder du till att ignorera och göra mig besviken, gång på gång. Vet du vad du gör mot mig? Vet du hur mycket du har förstört? Jag tror inte det, nej. Du har ingen aning. Du tror att alla är lika känslokalla som dig, men grabben, du har helt fel. En jävla bedragare är vad du är, leder människor omkring dig bakom ljuset. Kanske för att inte behöva visa vem du egentligen är. Jag ser dig, ditt rätta jag. Faktiskt hade jag älskat dig ännu mer om det inte vore för din mask.

Jag hoppas verkligen att du läser det här, förstår vem du är och sen, helst, låter mig vara i framtiden. Åtminstone tills vidare. Klarar varken av dryga eller ignoranta människor just nu. Bevisa vad du går för om du vill behålla mig. Tolka det som du vill.

imu.

If only thoughts could kill

Tror du verkligen att du kan komma tillbaka nu
och tro att allt är som förr?
Nej, det kan du inte.
Glöm det.
Jag är annorlunda och jag tänker inte
ta risken att falla igen.
Tänker inte frivilligt ge upp det jag har kämpat för
att bygga upp i flera veckor nu.
Du kan inte förstöra mig,
även fast du verkar längta efter att göra det.
Du kan inte röra mig, det är försent nu.
Hör du det?! Försent.
Min lapp har redan blivit dragen i ditt lotteri
och det var du som kastade iväg den
i någon jävla papperskorg.

Hoppas att du ångrar dig nu.
Nu när jag är allt du inte kan få.

Jag önskar bara att jag kunde tro på mina ord.


No air

Och så var tiden inne.
Kommer sakna dig som fan, men förhoppningsvis ses vi i sommar.
Det känns fortfarande ganska overkligt att du faktiskt SKA åka.
Hör av dig, läs min blogg och förvänta dig massa brev och mail.
Du är min och du kommer föralltid att vara min.
Jag älskar dig.

 Jagochdu.Duochjag <3

All you do is wear me down - not anymore bitch.

Att vara nykär. Att bli förälskad. Att få sitt hjärta krossat. Att komma över någon.

När man kan lyssna på en kärlekslåt utan att relatera texten till honom. När man tänker på den personen och är glad för det som varit och inte ledsen för att man inte är tillsammans. När man inte får den där sprudlande känslan i magen när man ser en bild, läser ett sms, hör rösten. När man inte känner att man behöver honom. När man inser att man är snygg, underbar och kan få bättre. När man tänker "han vet inte vad han går miste om". När man inte blir avundsjuk när han pratar med andra tjejer. När man kan skratta tillsammans utan att känna något begär av att ha honom nära. När man inte förväntar sig något längre. När man är över någon.

När det känns så, kan man falla igen? Om han börjar ge dig den där speciella blicken igen. Om han skriver "jag saknar dig". Om han tittar på dina läppar som om han vill kyssa dig när ni pratar. Om han kramar dig lite för länge. Om allt han säger anspelar på er två. Om han tar upp ert förflutna och säger att "den kvällen slutade bra". Om han inte kan sluta höra av sig.

Ska man då tillåta sig att älska ännu en gång, om det ens är möjligt? Eller ber man undermedvetet om att bli krossad? Ska man lita på hans vackra ord och tro att den här gången, den är annorlunda. Ska man ta chansen eller alltid leva med att tänka "vad hade hänt om jag hade satsat?"
Borde man ta den segern, den förlusten?

I nöd och lust

Har inte uppdaterad på några dagar, beror på att jag inte haft ork eller tid till att sitta vid datorn.
I fredags var jag på spelning, samt chillade jag i stan med Jessie, Thomas och Danne på kvällen.
I lördags var det invigning + spelkväll @ Sarah's, vilket var VÄLDIGT värt. Lyckad kväll som fan.
I söndags firade jag min moster och sov rätt mycket.
Igår var jag på singer/songwriter café och umgicks med Julia och Berra. Alla var grymt duktiga. Måste säga att Sarah, Blondie och Hind nådde toppen, fyfan. Mindrevärdeskomplex.nu/ohja.
Idag har jag varit i skolan och med Emma.

Måste kasta in lite boktips, med tanke på att böcker är en av mina stora passioner. Bokserien jag först ska nämna har ni nog alla hört talas om; The Twilight saga skriven Stephanie Meyer. Alltså, jag vet att den är sjukt uttjatad, att alla pratar om den hela tiden, att Edward Cullen är sååååååååå snygg i filmen (vilket inte ens kan jämföras med hur han är i boken) Men, läs dem. De är verkligen otroligt grymma! Sen håller jag just nu på med en bok som heter Rani & Sukh av Bali Rai. Den är simpel, men ändå väldigt bra. Ska passa på att tipsa er om att I am legend faktiskt finns på bok! Många vet nog inte det, och författaren som har skrivit den heter Richard Matheson. Har beställt den till biblioteket, så förhoppningsvis köper de in den!

Känner att jag har en liten ekonomisk kris just nu. Har verkligen inte råd med saker jag vill ha och behöver, dels på grund av den där jävla bötern och dels på grund av att jag äter upp mina pengar.. Fyfan. Måste hålla bättre koll på min ekonomi.

Jag har känt mig konstig de senaste nätterna. Känns som att en del av mig börjar tyna bort, och blir ersatt av ett sämre jag. Vet inte vad jag kan göra för att åtgärda det. Sarah tycker att jag borde träffa något proffs, men tror inte att jag vill gå så långt. Får försöka klara det själv och med vänners stöd såklart.

Nu är det bara en vecka kvar. Tiden går så sjukt snabbt just nu, känns som att jag blev tappad på vägen och inte kommer hinna ikapp för ens det är försent. Känns som en dröm. Känns som att det inte är sant. Känns som att det här inte händer. Händer det, faktiskt? På riktigt? Ja, självklart gör det det. Jag försöker bara förneka det för mig själv. Att leva i förnekelse.. Det verkar vara en av de sakerna jag gör relativt regelbundet. Dags att vakna, Nadja. Nu är det dags.

Någonstans. Någonstans på vägen möts vi. Det måste vi göra.

OVER'N'OUT

Game over

Känner för att uppdatera, vet dock inte riktigt vad jag ska skriva.. Har klippt av bandet helt med V i alla fall, det är väl bra, I guess. Det känns lite som att jag försöker stöta bort alla ifrån mig, har ingen aning om varför.
Saknar en kille speciellt mycket. J, om du läser det här och vet vem du är. Så vet du det nu. Kommer du ihåg hur det var för ett år sen? Vi var så sjukt nära. Saknar de tiderna som fan. Vill ha tillbaka dig in i mitt liv, men du verkar inte riktigt känna samma sak. Vi får väl se.

Fick brevet från åklagaren igår. Ska betala in 2000:- på trettio dagar. Ingen aning om hur det ska fungera. Pappa ska ringa dem på måndag och se till så att de inte blåser mig på pengar. Orkar inte att jag knappt kommer ha pengar alls i sommar. Jävla horböter. Jävla horlagar. Jävla horflygplats. Jävla hora.

Jag förstår inte ens varför jag bryr mig,  I should just let it go. A clean brake. Men nej, min hjärna verkar vilja något helt annat. Människor kräver så mycket av en hela tiden. Jag har inget kvar att ge, kom jag underfund med några veckor sen. Är helt tom och lever bara pga några få personer. Tack för er och speciellt tack till Sarah.

Bara elva dagar kvar nu, fitta. Hur fan ska det gå?
Annica, du vet planen. Kommer bli en grym, men sorgsen vecka.
Men vi klarar det.

Några som är värda att nämnas i den här bloggen är mina närmaste at the moment. De som kommer få mig att orka ett år. Annica, Jessie, Pillis, Büsra, Emma, Markus, Berling, Lisa. Ni är grejen. Sommaren kommer äga med så bra vänner som er. Ni betyder sjukt mycket.
Well, that's all for today!

Over'n'out

Some kind of superstar

"Att veta att man var tillsammans med någon som brydde sig om en, förstod varje fiber av ens varelse och inte skulle överge en under de mest förtvivlande omständigheter."
citat från Brisingr.


Påminner mig om min bästa vän. <3



Har seriösa problem med pengar. Vet inte alls hur min ekonomi ska ihop under sommaren. Kommer inte få något studiebidrag och har inget jobb än. Får sätta mig ner och söka strax, jag behöver pengar!

På att-köpa-listan står just nu;
- En grå kavaj från Gina Tricot
- En brun väska från Åhléns
- Låga converse
- Jeans
-  Kortbyxor
- En oversized grå kofta
- Midjekjol från H&M

PLUS att jag behöver träningskläder och en externhårddisk. Skulle eventuellt kunna sälja saker jag inte använder och då måste jag rensa garderoben osv, igen. Älskar att min familj är fattig och att mitt liv är hopplöst.
Troligtvis ska vi bli jourhem snart också, det känns.. Helt okej. Ett jobb till mamma i alla fall, så att vi slipper leva på a-kassa. Nu ska jag strax träffa Madde, sen ska jag sova tills jag dör (sov fyra timmar inatt)


Kära få, men kära läsare. Ni måste ju hålla med om att Keira Knightley är FRUKTANSVÄRT snygg. Har allvarliga cravings efter hennes utseende, kropp och stil. Och att inte tala om, hennes begåvning. Mindrevärdeskomplex, ohja.. <3Keira

Okej mina få, men kära läsare.
Ni måste ju hålla med om att Keira Knightley
är en av de snyggaste skådespelerskorna.
Har allvarliga cravings efter hennes utseende,
kropp, stil och hennes grymma begåvning.
Mindrevärdeskomplex gånger tusen.
<3


Breathless

Jag saknar känslan av att vara kär. Känslan man får i magen, tusen fjärilar som flyger omkring. När det känns som att allting bara snurrar och det bara finns en enda fast punkt man kan fokusera på. Hjärtat bultar, blodet pumpas snabbt genom ådrorna. Huden är överkänslig och varje beröring utlöser ett elektriskt anfall som går från tårna till huvudet. Jag saknar det. Jag saknar att bara tänka på en person och vilja vara så nära som det går. Jag saknar att glömma bort att andas. Det jag saknar mest är dock när känslan är besvarad. Vilket bara har hänt en gång, och det finns inte mycket hopp om att det kommer hända igen. Inte just nu i alla fall.

Jag vet inte vem jag har blivit. Jag vet definitivt inte vart jag är påväg. Jag skulle ju inte bli som alla andra, börja röka och supa. Det enda som fattas är att jag ska börja strula med alla, vilket jag inte tror att jag kommer göra. Jag vill inte vara såhär, men jag vet inte hur jag ska kunna förändras. Jag vet inte ens om jag kan. Jag behöver någon som får mig att orka. Jag behöver dig. Nu.

Bara 16 dagar kvar nu. Fan.


RSS 2.0